Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánok mindig más pasikat?
29#
Egyszer netről találkoztam egy ilyen csajjal. Tudtam, hogy van pasija. Aztán elmentünk 3-an moziba. Fura volt az egész mert nem értettem, hogy mit akarnak. Arról volt szó, hogy eleinte majd külön dugom a csajt. Amikor már össze szokunk akkor akkor a pasija is becsatlakozik.
Viszont a pasija járt kurázni is és mindig elmesélte a csajnak, hogy milyen volt.
Végül nem lett a dologból semmi.
Igazából nem értettem, hogy mi volt a cél a mozival mert ott nem lehet beszélgetni.
Láthatóan zavarban volt a lány.
#32 lehet a pasija egy domináns férfit akart látni majdan az ágyban, mikor hármasban vagytok. Ez a mozi jelenet arra jó lehetett tesznek, hogy egyrészt mennyire van rá hajlamod, plusz mennyire jössz zavarba ha többen vagytok. Gondolom arra várt kezdj ki a nővel. Csókolózz vele húzd magadhoz. Azt hogy teszed durván arcra fogva oda rántod magadhoz smárolni, vagy csak vársz és vársz. Esetleg megujjazod a nőt ha szoknya volt rajta stb. Lehet úgy felizgult volna ha ezt teszed, hogy utána kiveri erre az egészre a mosdóban és egy hatalmasat élvez.
N
Ez nem nimfománia, egyszerűen folyton a változatosságot keresed.
De nem újabb és újabb érzelmi kapcsolatot keresel, mert a mostani állandó fiúval az megvan.
Szóval poliamor sem vagy.
Itt az a kérdés, hogy a mostani párod mennyire akarja kinyitni a kapcsolatotokat.
#36 akkor egész életedben menekülni fogsz saját magad elől, folyamatosan küzdeni, harcolni. Ami végeredményként feszültséget, frusztrációt okoz - s ezt rávetíted a párodra (a nélkül hogy tudnád), újra meg újra zátonyra futtatva minden kapcsolatod.
Így szeretnél élni, vagy úgy hogy megtaláljátok a közös hangot? A nyitott kapcsolat NEM azt jelenti, hogy bárki-bárkivel. Hanem hogy vannak vágyak és a közös játékszabályok mentél élik meg ÉS a párodat nemhogy nem zavarja, hanem még örül is neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!