Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelt kérdés
Már egész 20 éves korom óta faltam a pasikat, most viszont végre van egy stabil kapcsolatom, nagyon szeretem és becsülöm őt, a szex is fantasztikus vele, de nem tudok nem megkívánni más pasikat is. Iszonyat erőfeszítés, hogy ne menjek félre, de nagyon rosszul érzem magam emiatt. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok egy férfival megelégedni szexuálisan? Nimfomániás lennék? 28N

ma 12:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#30 jaja az egyik ember jobb, a másik meg balkezes. Mégsem lehet "hibás embernek" nevezni ezért.
ma 14:32
 32/38 anonim ***** válasza:

29#

Egyszer netről találkoztam egy ilyen csajjal. Tudtam, hogy van pasija. Aztán elmentünk 3-an moziba. Fura volt az egész mert nem értettem, hogy mit akarnak. Arról volt szó, hogy eleinte majd külön dugom a csajt. Amikor már össze szokunk akkor akkor a pasija is becsatlakozik.

Viszont a pasija járt kurázni is és mindig elmesélte a csajnak, hogy milyen volt.

Végül nem lett a dologból semmi.

Igazából nem értettem, hogy mi volt a cél a mozival mert ott nem lehet beszélgetni.

Láthatóan zavarban volt a lány.

ma 14:34
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

#32 lehet a pasija egy domináns férfit akart látni majdan az ágyban, mikor hármasban vagytok. Ez a mozi jelenet arra jó lehetett tesznek, hogy egyrészt mennyire van rá hajlamod, plusz mennyire jössz zavarba ha többen vagytok. Gondolom arra várt kezdj ki a nővel. Csókolózz vele húzd magadhoz. Azt hogy teszed durván arcra fogva oda rántod magadhoz smárolni, vagy csak vársz és vársz. Esetleg megujjazod a nőt ha szoknya volt rajta stb. Lehet úgy felizgult volna ha ezt teszed, hogy utána kiveri erre az egészre a mosdóban és egy hatalmasat élvez.

N

ma 15:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Ez nem szex függőség, hiszen azt megkapod a mostani pasidtól is. Hanem egyszerűen nem tudsz, nem akarsz, egy embernél megállapodni, mert ez ellenkezik a programoddal amit éveken át futtattál. Ennek 1000 oka van miért alakult ki. Egy pszichológus tud segíteni rajta, hogy a lelki okokat feltárja.
ma 15:25
 35/38 anonim ***** válasza:

Ez nem nimfománia, egyszerűen folyton a változatosságot keresed.

De nem újabb és újabb érzelmi kapcsolatot keresel, mert a mostani állandó fiúval az megvan.

Szóval poliamor sem vagy.

Itt az a kérdés, hogy a mostani párod mennyire akarja kinyitni a kapcsolatotokat.

ma 15:56
 36/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyitott kapcsolatot, annak nem látom értelmét. PÁRkapcsolat két emberről szóljon nálam. Ha szexelgetnék, akkor szingliként tenném.
ma 15:57
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akkor is szét fogod csalni csak idő kérdése...
ma 16:29
 38/38 anonim ***** válasza:

#36 akkor egész életedben menekülni fogsz saját magad elől, folyamatosan küzdeni, harcolni. Ami végeredményként feszültséget, frusztrációt okoz - s ezt rávetíted a párodra (a nélkül hogy tudnád), újra meg újra zátonyra futtatva minden kapcsolatod.

Így szeretnél élni, vagy úgy hogy megtaláljátok a közös hangot? A nyitott kapcsolat NEM azt jelenti, hogy bárki-bárkivel. Hanem hogy vannak vágyak és a közös játékszabályok mentél élik meg ÉS a párodat nemhogy nem zavarja, hanem még örül is neki.

ma 17:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!