Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félsz attól, hogy a párodnak nem elég jó a cicid?
Figyelt kérdés
ma 18:02
1/7 anonim válasza:
Nem. A pasik más szemmel tekintenek rá, biztos lehetsz benne, hogy tetszeni fog neki ha kellően érett az ilyen dolgokhoz. Legyen akár kisebb, nagyobb, nem teljesen egyforma,
Szóval nyugi! :)
2/7 NemFogodKitalálni válasza:
Nem. Látta, hogy mekkora amikor ismerkedtünk. A másik, ember vagyok. Ahogyan mások sem, úgy én sem lehetek tökéletes ezen a világon. Ha szeret, és persze szeret, akkor a melleimet is fogja. Ha meg nem, és az miatt elhagy, akkor annyit is ér.
3/7 anonim válasza:
Nem ezen múlik a kapcsolatom. De amúgy talán a mellem az egyetlen amit komolyan megdícsér. Pedig lóg, a mellbimboim túl nagyok és még asszimetrikusak is
4/7 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon nem tetszenek, mert lógnak. Viszont egyik páromnak sem volt vele gondja, valaki kifejezetten sokat játszadozott vele.
Párom azt mondta őt nem igazán érdeklik a mellek, (mégis foglalkozik velük) ellenben minden más női testrész.
5/7 anonim válasza:
Ha ez alapján ítél meg a pasi, akkor valszeg nem lesz a párom. Én sem a farka mérete miatt vagyok vele vagy nem. Amúgy ahoz képest, hogy picicicim van még nem volt olyan párom, akinek ne tetszett volna. Nem akarom leegyszerűsìteni a fiúkat, de ha már cici, akkor szinte mindegy nekik, csak szerethessék, "játszhassanak" vele. Bocsi fiúk.😊
6/7 anonim válasza:
Nem.
Kifejezetten szép mellem van. Minden pasi megnézi a párom pedig imádja.
7/7 anonim válasza:
Nem sose féltem ilyesotől
Nem tehetek arról hogy ekkorra nőtt ahogy egy pasi se tehet arról hogy milyen hosszú milyen vastag farok ért be neki
Amin 10 perc alatt nem tudsz változtatni azt fogadd el és ne kritizáld a másikat
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!