Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelt kérdés
Már egész 20 éves korom óta faltam a pasikat, most viszont végre van egy stabil kapcsolatom, nagyon szeretem és becsülöm őt, a szex is fantasztikus vele, de nem tudok nem megkívánni más pasikat is. Iszonyat erőfeszítés, hogy ne menjek félre, de nagyon rosszul érzem magam emiatt. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok egy férfival megelégedni szexuálisan? Nimfomániás lennék? 28N

ma 12:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Egyébként meg azt tanácsolnám, ad.1. fogadd el, békélj meg önmagaddal. Soha nem lesz boldog életed ha állandó háborúban állsz a benső éneddel. Elnyomni, leküzdeni úgysem tudod - cserébe viszont folyamatos frusztrációt, feszültséget, szorongást fog okozni.

Ad.2. nyitott vagy swingerkapcsolat. Lehet a párod nem alkalmas rá, de a konzekvenciát ebből neked kell levonni. Harcolsz, szorongsz egész életedben, vagy önmagad szeretnél lenni?

ma 14:02
 22/38 anonim ***** válasza:
Szexfüggő vagy.
ma 14:03
 23/38 anonim ***** válasza:
68%

Pasik nekem is tetszenek.

De lelépek szex előtt.

Sajnos nagyon nehezen engedek közel magamhoz bárkit is. Főleg szexuálisan.

ma 14:03
 24/38 anonim ***** válasza:
#23 ezt hívják ambivalens vonzódásnak. A tudat alattid egy része nagyon is akarná, de a másik felében ott egy csomó elásott blokk, gátlás, félelem ami nem hagyja hogy boldog legyél.
ma 14:07
 25/38 anonim ***** válasza:
Itt mindenki kamus.
ma 14:11
 26/38 anonim ***** válasza:
Nem könnyű kérdés. Legjobb tudomásom szerint a nimfomániás nem tud kielégülni, azért hajtja sok szexet és partnert. Az komoly mentális betegség. Az, hogy több hónapja együtt vagytok, és nem csaltad meg, szerintem azt jelenti, hogy komolyan gondolod. De legjobban akkor érzed magad egy kapcsolatban ha önmagad lehetsz. Kérdés, h ő ezt elfogadná-e.
ma 14:13
 27/38 anonim ***** válasza:

Miert jottel vele ossze ha szexfuggo vagy?

Szexelj-ejjel nappal

Most a baratod miatt nem tudsz szexelni

Jo ez igy? Biztos nem

ma 14:14
 28/38 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Szerintem valamilyen oknál fogva neked a visszajelzés kell.

Állandóan érezni akarod, hogy na ez a pasi is oda van értem és meg is dugott, na az a pasi is oda van értem és meg is dugott, mert ez indít be, de utána meg szenvedsz mert nem érted, hogy miért.

Azt mondják majdnem minden a gyerekkorból jön.

Nekem is volt ilyen időszakom, de én tudom, hogy miért. Élni akartam, lázadtam mert a szüleim nem engedték, hogy felhozzak lányokat. Ha normális befogadó szüleim lettek volna akiket érdekel a lelkivilágom és azt mondták volna, hogy alig várjuk, hogy megismerjük a barátnődet akkor biztos, hogy hamar,abba hagytam volna a kefélést és találtam volna egy olyan lányt akivel hosszútávon együtt akarok lenni és csak az ő punciját akarom dugni.

Nekem egyértelműen a szülői háttér miatt volt ez.

ma 14:24
 29/38 anonim ***** válasza:
Olyan férfival kéne neked komoly kapcsolatot létesíteni, aki elvárja a megcsalást. Szerintem tökéletes hosszútávú kapcsolat lenne. Ő is megkapja amit akar sexulálisan (hiszen ez izgatja) és te is bármikor, bárkivel csak tudjon róla. Esetenként előtte is. Nekem sikerült ilyennel össze futni társkeresőn nem is egyszer. Ilyen pasival. Problémád megoldva.
ma 14:25
 30/38 A kérdező kommentje:
Nem kell mindent a gyerekkorra fogni. Ilyen dolgot meg aztán főleg nem🤣Én már tinikoromban, az első barátom/szerelmem mellett is kívántam más pasikat. Mások meg egy életet leélnek egy partnerrel és nem is akarnak másokkal szexelni, pl. nővérem 35 éves és egy ferfival volt egész életében, nem is kíváncsi másokra. Szerintem ez egyszerűen beállítottság kérdése.
ma 14:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!