Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánok mindig más pasikat?
Az ember voltaképpen nem monogám. Csak mindenáron ezt akarja mindenki bemesélni magának és nyugtatgatni, mert hogy ez a helyes.
Mintha a víznek mondanád, hogy ne legyen nedves.
Hát én meg egyedülálló vagyok mégsem találok pasit akivel szívesen lefeküdnék.
Pedig bennem is van vágy.
Nekem pont azért is nehezebb, mert nagyon sok jó pasinak tetszek, jól nézek ki. Bárhol akadna olyan pasi, akivel szívesen szexelnék, Tinderen, buliban, baráti körben…
Miért csinálsz ebből lelkiismereti kérdést?
4 hónap az nem olyan hosszú idő. Élned kellene az életedet, pont úgy, ahogyan te szeretnéd és ahogyan neked jó. Azt csinálj, amit akarsz.
Ne mást nézz, hanem magadat, hogy neked mi a megfelelő.
Nyugodtan találkozz más férfival.
Miért van az, hogy egyesek 100% heterók mások meg full melegek?
A szexuális preferenciák ilyenek - az okok mélyen bent vannak a tudat alattiban és mindenkinél egyedi (nincs rá egy mondatos válasz).
S rossz hírem van: a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák (bár az okai feltárhatók) NEM módosíthatók. Ld. a példát egy melegből 1000 óra hipnoterápiával sem lehet heterót "csinálni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!