Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok mindig más pasikat?

Figyelt kérdés
Már egész 20 éves korom óta faltam a pasikat, most viszont végre van egy stabil kapcsolatom, nagyon szeretem és becsülöm őt, a szex is fantasztikus vele, de nem tudok nem megkívánni más pasikat is. Iszonyat erőfeszítés, hogy ne menjek félre, de nagyon rosszul érzem magam emiatt. Miért vagyok ilyen? Miért nem tudok egy férfival megelégedni szexuálisan? Nimfomániás lennék? 28N

ma 12:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

Az ember voltaképpen nem monogám. Csak mindenáron ezt akarja mindenki bemesélni magának és nyugtatgatni, mert hogy ez a helyes.

Mintha a víznek mondanád, hogy ne legyen nedves.

ma 13:34
 12/38 anonim ***** válasza:
29%
Én bak vagyok, szóval még ki is egészítenénk egymást.. :)
ma 13:37
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megcsalni a páromat, még csak 4 hónapja vagyunk együtt, de borzasztó, hogy már most se bírok magammal😀
ma 13:39
 14/38 anonim ***** válasza:
55%
Baszki, nem hiszem el. Megint egy bika...
 15/38 anonim ***** válasza:
53%

Hát én meg egyedülálló vagyok mégsem találok pasit akivel szívesen lefeküdnék.

Pedig bennem is van vágy.

16/38 anonim ***** válasza:
0%
Elég kamuszagú.
ma 13:41
 17/38 A kérdező kommentje:

Nekem pont azért is nehezebb, mert nagyon sok jó pasinak tetszek, jól nézek ki. Bárhol akadna olyan pasi, akivel szívesen szexelnék, Tinderen, buliban, baráti körben…

ma 13:52
 18/38 anonim ***** válasza:
50%

Miért csinálsz ebből lelkiismereti kérdést?

4 hónap az nem olyan hosszú idő. Élned kellene az életedet, pont úgy, ahogyan te szeretnéd és ahogyan neked jó. Azt csinálj, amit akarsz.

Ne mást nézz, hanem magadat, hogy neked mi a megfelelő.

Nyugodtan találkozz más férfival.

ma 13:57
 19/38 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem, mi a probléma... A helyedben én is annyi emberrel feküdnék le, amennyivel csak tudnék. Nem állnék ellen a csábításnak. A szépség nem tart örökké, most kell kihasználni az ebből fakadó előnyöket. Ha úgy érzed, hogy szexelni akarsz, akkor szexelj.
ma 13:59
 20/38 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy egyesek 100% heterók mások meg full melegek?

A szexuális preferenciák ilyenek - az okok mélyen bent vannak a tudat alattiban és mindenkinél egyedi (nincs rá egy mondatos válasz).

S rossz hírem van: a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák (bár az okai feltárhatók) NEM módosíthatók. Ld. a példát egy melegből 1000 óra hipnoterápiával sem lehet heterót "csinálni".

ma 14:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!