Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hűséges lányok, Ti fantaziálto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges lányok, Ti fantaziáltok más férfiról kapcsolatban pl szex közben ?

Figyelt kérdés
febr. 3. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Kielégít normálisan párom annyira, hogy ne kelljen másra gondolnom. Sőt... élvezem is vele a szexet, nemcsak muszájból teszem szét a lábam.

febr. 3. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Igen, Dwayne Johnsonról és Jason Momoáról - te úgy nézel ki? 😂
febr. 3. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Legfeljebb fiktív karakterekről, de ezeket amúgy is vele élem meg szerepjátékosan és neki is megvannak ezek a képzelt ideáljai. XD

Más, valódi férfiről nem szoktam. Szingliként is kellemetlennek éreztem, ha valós emberekre próbáltam maszturbálni, mert tiszteletlenségnek és kínosnak gondoltam. Érted, Lokira nyugodtabb szívvel ujjaztam magam, mint Tom Hiddleston-ra. Neki és nekem is vannak emberek, akiket vonzónak tartunk (többnyire színészek), de fantáziálni nem szoktunk róluk.

febr. 3. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Aki hűséges annak a gondolataiban nem merül fel másik férfi

Ha a gondolat már megszületett

2 opció van

Vagy a tettek mezejére lép és félre megy ahogy lesz alkalom pláne ha passzol a pasi a gondolataiban lévőre

Vagy annak a kapcsolatnak előbb vagy utóbb vége lesz hiszen a gondolat mutatja hogy nem a jelenlegi lesz az aki az utolsó és akivel le akarod élni az életed felfoghatjuk egy belső jelzésnek csak még nem tudod

N

febr. 3. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben nem, max masztinál
febr. 3. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Négyes tökéletesen leírta.

Amikor már másra gondol az ember az amiatt van mert a meglévő kapcsolatból kihűlt a szerelem/intimitas és máshol keresi az ember.

Én életemben egyszer éreztem így egy négy éves kapcsolat utolsó pár hónapjában, bár akkor már szex se nagyon volt, majd vége is lett.

febr. 3. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden nő szokott, nehogy elhidd már, hogy nem.
febr. 3. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

Kíváncsi lennék a 4esnek mennyi volt a leghosszabb kapcsolata xD tizenéves gondolkodásmód.

Nehogy azthiggyétek hogy 10-20-30 év után még van lobogó szerelem 😂 de ott a tisztelet, szeretet, egymásra támaszkodás, bizalom, hűség. Ha a felek odafigyelnek magukra a vágy is megtartható. Már ha nem adjátok fel közben mert "ha a gondolat megszületett már nincs szerelem 😭"

febr. 3. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja hogy ő aztán nem, az vagy huszonéves vagy nem volt még igazán hosszú kapcsolata 5-10 éven túl…. Majd elmúlik
febr. 3. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A hűség nem az hogy sose jut eszedbe más, hanem hogy fontosabb a párod holmi állatias ösztönnél meg fellángolásnál. Jaj gyerekek 🤦‍♀️
febr. 4. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!