Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy sokat fantáziáltatok valakiről, annak ellenére, hogy volt párotok?
Igen, most éppen aktuális.
Van párom, néhány nap múlva leszünk egy évesek, és nagyon szeretem. Az utóbbi néhány napban viszont elkezdtem barátkozni egy sráccal a neten (tényleg nincs mögötte több részemről, ő meg tudja hogy foglalt vagyok es tiszteletben tartja), de annyira érdekesek a beszélgetések, meg annyira mindenről tudunk beszélni, hogy amikor feljött a szex mint téma, igen, én is belegondoltam hogy milyen lehet vele, fantáziáltam róla. De erről nem tud senki, mivel csak egy kósza gondolat, ahhoz meg csak jogom van na :D
#6 már miért lenne gáz, ha 1-2 alkalommal eszembe jutott hogy milyen lehet vele a szex? Nem szexchateltünk, nem csalnám meg a párom, soha nem kezdeményeznék. Ha pedig esetleg mégis úgy alakulna, van annyi gerincem hogy először lezárom a meglévő kapcsolatom, mert normális vagyok.
Én nem látom a problémát.
#2 voltam
8, ha nem látod mi ebben a probléma, akkor azon sajnos nem tudok segíteni. Valahogy nekem nem férne bele,ha a párom barátkozna egy fiúval, aki iránt szexuális vágyat is érez és fantáziálgat róla. Megmondanám, hogy ha nem vagyok elég jó egymagam, akkor tessék ott van,lehet menni.
A barátság fogalmába nem fér bele a szexuális fantázia. Nem szoktam a barátomról fantáziálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!