Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiába izgató párom érintése,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába izgató párom érintése, nem tud annyira beindítani, mint a róla való fantáziálásom?

Figyelt kérdés

Talán nem lenne meg a kellő testi vonzalom?-Pedig jó vele a szex és szeretem is.

Vagy a már hosszú kapcsolat miatt?-De ez szinte kezdettől fogva így van.

Vagy egyszerűen csak ilyen vagyok?

Létezik olyan, hogy valakit a fantázia jobban felizgat, beindít mint a testi érintés, a látvány?

Nem tudom számít-e, én vagyok a nő.

2021. nov. 12. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Te nem vagy százas. De akko fantáziálj róla többet
2021. nov. 12. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora farka van,amikor elképzeled?
2021. nov. 12. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Azt írtam, hogy róla fantáziálok. Nem másról. Az pedig már valaki másról történő fantáziálás lenne.
2021. nov. 12. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hosszú kapcsolat?
2021. nov. 12. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
15 év
2021. nov. 12. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy megszépíted a dolgokat fantázia szinten, esetleg olyanokat is bele képzelsz, amit amúgy nem ad meg?
2021. nov. 12. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Nem, az biztos nem.

Úgy értem ezt a fantáziálást, hogy elképzelem mi mindent csinálnék vele. És ez már rögtön teljesen be is indít.

Míg mikor ő próbál elcsábítani, leginkább csak húzódzkodok. Pedig belebizsergek a csókjába.

De mégsincs olyan hatása mint a fantáziálásnak.

2021. nov. 12. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem beszélsz a fantáziáidtól vele?

Biztosan nem bánná ha hallaná mi mindent tennél meg szívesen vele. Bújjatok ágyba és meséld el mit képzeltél el! Valószínűleg mindketten beindultok tőle :)

2021. nov. 13. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!