Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hny évesen kezdtetek el fantáziálni, ha megláttátok, hogy feszül mellkastájt egy lányon a póló?
Figyelt kérdés
Mikor kezdtétek el? Milyen gondolatok jártak akkoriban a fejetekben? Ha N csak mellkastájt, hanem az egész felsőtestén, és a combján is feszült a lányok a ruha, akkor is fantáziáltatok?2021. szept. 5. 08:14
2/9 anonim válasza:
Kiverni már elsőben kivertem. De nem hinném, hogy fantáziáltam. Az első fantáziámra hezedikes koromból emlékszem.
32F
3/9 anonim válasza:
Már ovis koromban is nézegettem a nőket.
4/9 anonymousreview60 válasza:
Először hetedikben. 41FHET
5/9 anonymousreview60 válasza:
Igen, akkor is, ha csak a seggén vagy a combján feszült a ruha.
6/9 anonim válasza:
Én egészen kiskoromtól. Tehát szerintem ilyen 4-5 éves forma lehettem, és már akkor is nagyon tetszett a cici, plusz az idősebb uncsimat láttam meztelenül a gyönyörű nagy kebleivel valami 6-7 évesen, na az beégett a retinámba, és megalapozta a cici iranti rajongásomat. Persze akkor fogalmam sem volt, hogy mi az a szex meg erotika, csak szimplán nagyon tetszett a cici, és igen, szerettem volna már akkor is jól megfogdosni. A combok környéke csak akkor kezdett érdekelni, mikor már tudtam, mire jó a punci, és hogy mi a szex.
7/9 anonim válasza:
Általános felső tagozatban, de nem emlékszem már erre pontosan mert aztán mnég jó sokáig ugyanúgy csak a fantázia jutott.
Ha még egyszer el kell olvasnom a szót, hogy mellkastájt, agyérgörcsöt kapok.
8/9 anonim válasza:
Én már óvodás koromban fantazialtam. Pedig nem is tudtam pontosan mire gondolok csak izgatott az óvó néni.
9/9 anonim válasza:
Én is ovis koromtól kezdve, emlékszem amikor volt a kötelező délutáni alvás, annyira utáltam, helyette inkább fantáziáltam az óvónéniről az alvásidő alatt, egész jó 20-as éveiben járó bula volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!