Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőben mi indíthatja be a fantáziálást más férfiakról?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 22:22
1/6 anonim válasza:
nincs különösebb kiváltó ok, egy szituáció, vagy csak hogy tetszik.
nekem pl gyenge pontom, ha randizok egy sráccal és a legjobb barátja ott van. na hát a legjobb barátjáról fogok
4/6 anonim válasza:
Nálam sok minden be tudja indítani.
Izmos férfi kar, vagy mély hang, egy mosoly, finom illat, udvariasság, egy szép szempár, stb.
Minden pasiban más fog meg.
Volt már olyan, hogy egy-kettő annyira beindította a fantáziám, hogy este magamhoz nyúltam.
5/6 anonim válasza:
Nem szoktam férfiról fantáziálni.
Nem vagyok leszbi, de én maximum emlékeket idézek fel, vagy vágyakat
6/6 anonim válasza:
Nem működik valami rendesen otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!