Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak a következő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak a szexre hegyezem ki a történetet.

Szóval a feleségem elutasító egy olyan szexuális vágyammal kapcsolatban, ami nekem borzasztó fontos. Viszont lenne egy nő, aki hasonló módon nyitott, kicsit perverz, és igazi szexmániás, akárcsak én.

Mit tegyek, hogy otthon rendbe tegyem a szexet? Fojtsam magamba a szexuális vágyaim és éljek ebben a helyzetben? Örökké színleljek, örökké nyomjam el magamban a vágyaim? Vagy adjam fel, és válasszam a vágyaim vezérelt párt?

Képtelen vagyok dönteni...

febr. 3. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

Pedig dönteni neked kell.

A szexen kívűl hogyan hasonlítanád össze a két nőt?

Írj egy listát ellene/mellette és az adott pontokat súlyozással add össze. A végén kijöhet hogy kivel éreznéd jobban magad. De ez egy objektív mód és az újdonság varázsa bezavarhat. Szóval csak okosan.

febr. 3. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
A vàgyakat ki kell élni! A feleségeddel nem illetek össze! Prűd nő sohasem kéne!
febr. 3. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Ez a szexuális vágyad akkor is megvolt mielőtt el vetted ?

Tudott már akkor róla ?

Ha tudott róla és már akkor is elutasító volt de neked az fontos volt miért vetted el feleségül miért gondoltad azt hogy ez házasság után majd változni fog ?

Mi ez a fétish. ?

Nagyon sok házas szeretnél éli ki a vágyait vagy fizetőshöz megy nem véletlenül

N

febr. 3. 16:03
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Elutasitó? Vàlóok nàlam..
febr. 3. 16:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Megvolt ez a vágyam előtte is, de talán azóta erősebb lett.

Igazából semmi extrémre nem kell gondolni ám 😄

Szájba élvezés, lenyelés, spermás szájjal csók, punciba élvezni és onnan kinyalni, majd úgy csók, vagy a spermás farkam tisztára szopni... ilyenek 🥺☺️

febr. 3. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
Ha te a spermát szereted akkor búzás vagy, nem csoda ha elutasító a feleséged.
febr. 3. 16:51
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Ezekben semmi extra nincs ez alap,feleséged maradi és prűd... FFI neki nem való..
febr. 3. 16:56
 8/13 StevenUp ***** válasza:
83%
El kell dönteni, hogy a feleséged fontosabb, vagy a vágyaid..
febr. 3. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Az én párom sem nyeli, de amúgy nagyon jó minden szempontból. Amikor már nagyon nem írom, keresek valakit, kifejezetten erre.
febr. 3. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok? Én 45 éves nő vagyok de ezek nálunk alap dolgok. Ebben semmi extra nincs.
febr. 3. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!