Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?
Ma 12.13! Számomra elég meggyőző amit irsz,de most már mindenképp megvárom a 7fpt. csak holnap tudnék időpontot kérni az sztk-ba nőgyógyászhoz,jó esetben még aznap délután,de valószínübb h péntekre kapnék csak időpontot.
Elhittem h minimum egy hét mig kapok eredményt(még sose voltam ilyen helyzetbe,nem tudom h hogyan müködnek a dolgok),namindegy.
utolsó! És kérte vki h mondj véleményt? A sok okos osztja itt az észt,holott a kérdésben nem volt feltüntetve h mindenki irja le mit gondol.
A 12.13as legalább érdemben tudott választ adni,nem ugy mint egyesek. csak azért sajnálom a kérdezőt h miért nem elövv irták le neki azt. halgatott a sok okostónikra,akik váltig álllították h igazuk van,meg mást nem csináltak mint csak kritizáltak.
MOst már mindegy. Holnap megcsinálol a tesztet és kiderül h mi van. A sok értetlen akiket csak az foglalkoztatta h ha az vagyok miből tartom el,és h miért nincs pénzem tesztre,elég idegesítő. Mindnekinek lehet egy szar hónapja,sztem. Bár a legjobban az a hozzászóló huzott fel,aki el akart küldeni koldulni :S DE ő legalább mondjuk ugyh ide a nyilvánosság elött fejezte ki mit gondol arról h nincs nyamvadt 400Ft-om. Sok mocskolódó üzenetet is kaptam privát üzenetben :S hááát azokról a tus parasztokról inkább le se irom mit gondolok,arra sem érdemesek
ez olyan megalázó,h nem is ismernek és is igy leugatnak. Ez az oldal azért van,h kérdésre választ kaphassanak az emberek Elhiszem h van aki véleményt kér,de én nem azt kértem.
Igértem h megirom mi lett a teszt eredménye. Nem vagyok terhes. Viszont mindenképp elmegyek orvoshoz,mert már 2 hete késik :S és idegesít.
Vhol azt olvastam h a méhen kívüli terhesség jele lehet az h ha késik. Ez igaz? A méhen kívüli terhességet a teszt kimutatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!