Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nincs pénzem terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?

Figyelt kérdés
már az első vizsgálatnál meg tudja mondani,vagy kell mélg vérvétel vagy vizelet vagy nem tudom?
2010. máj. 3. 09:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
23%
hany eves vagy már könyörgök, és hol élsz, h 1 barátnődnek sincs 400 ft - je kölcsönbe? és tényleg, mit tudtok ketten enni 355 ft - ből?
2010. máj. 3. 15:14
 42/102 anonim ***** válasza:
96%
doki is azt mondja előbb, hogy csináltál tesztet? ha nem akkor csinálj és utána vizsgál meg alaposan!!!
2010. máj. 3. 15:24
 43/102 anonim ***** válasza:
7%
Nincs szülő, nagyszülő, keresztszülő??? Megmondod, hogy tejre meg kenyérre kell ennyi. vagy enni sem fogsz mert nincs pénz???
2010. máj. 3. 15:26
 44/102 A kérdező kommentje:

Fizetés előleget nem tudok felvenni,mert ebbe a hónapba még nem volt annyi napom h tudjanak adni.

A barátommal csak 7 végén tudunk beszélni skypon,tehát most tök feleslegesen irnék neki h utaljon nekem pénzt,hisz mire ide érne már én is megkapom a fizetést.

Mit már irtam csak az anyukám van. Nagyszüleim meghaltak mindkét részről,apám lelépett 5 éves koromban,azóta se láttam. van egy keresztanyám anyu barátnője de vele is csak évente kétszer találkozok mivel Svéd o.-ban él a férjével. A barátnőimtől meg már kérdeztem h tudnak e nélkülözni egy kis pénzt,de egyikük sem áll ugy most anyagilag.

355Ft-ból ténylleg nem sokat tudunk enni. Ma 1 kg kenyeret meg 15 dkg párizsit vettünk.

De nem hiszem h ez a kérdéshez tartozik,vagy igen?

2010. máj. 3. 17:25
 45/102 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok már szegényt, én tudom miről beszél!! 1 hete majdnem éhenhaltunk,mert anyunak komolyan mondom volt vagy 50 forintja, se kenyér semmi itthon!! Ha a bátyám nem kap fizut,már éhenhalunk!

Várd meg a fizut és vegyél egyet :) És ha pozitiv szeretnéd megtartani? Mert ha nem, akkor is időbe leszel még, mert még akkoris csak 1 hónapos terhes lennél.

2010. máj. 3. 17:52
 46/102 A kérdező kommentje:
még nem gondoltam rajta h mit csinálok ha pozítívat mutat a teszt...
2010. máj. 3. 17:54
 47/102 anonim ***** válasza:
59%

Mekkora sötét parasztok vannak itt!

Mégis mit lehet enni 355 ft-ból?? Mégis ti mit esztek?? Gondolom nem üres kenyeret, az tuti.

És még egy olyan emberke osztogat itt tanácsot, aki szerint van vizitdíj?! Hol élsz, te ember?!

Olyan nehéz felfogni, hogy valakinek nincsenek rokonai, vagy jó barátai, akik tudnának segíteni??

2010. máj. 3. 17:56
 48/102 anonim ***** válasza:
52%

Mekkora felelőtlen vagy már,ha nem jó semmilyen tanács(az értelmesebből)akkor csak idegeskedjél jövő hétig.Különben meg kaptál választ a kérdésedre,nem?

"Vizsgálattal 100%-osan ő sem tudja megmondani.Esetleg megnéz ultrahangon,ha annyira spéci a hely,ha nem,akkor arra is időpontot kapsz és várhatsz.De 2 hetes dolgot még ultrahanggal sem tud 100%-osan megmondani.Marad a vizelet és vér vizsgálat,ami a labor gyorsaságától függ,de minimum 1 hét,ha nem több.Szóval a teszt lenne az első olyan dolog,amiből megtudhatnád,hogy mi a helyzet."

2010. máj. 3. 17:56
 49/102 A kérdező kommentje:

Igen kaptam normális választ,ami konkrétan a kérdésemre vonatkozott. És igen,nem tudok mást csinálni mint akkor várok fizetésig,mivel nem tudok máshogy pénzt szerezni,és ha elmennék dokihoz,akkor is akkora lenne eredmény mint ha várok.

Csináltam ebből vmilyen problémát is? nem

csak itt vannak egyesek fenn akadva azon h nincs pénzem tesztre,és h miért nem kunyermálok össze vhonnan

2010. máj. 3. 18:01
 50/102 anonim ***** válasza:
39%
azért az csodálatos hogy kajára sincs pénzed, tudod mekkora szarban tengődsz és mégsincs benned annyi felelősség hogy rendesen védekezz.
2010. máj. 3. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!