Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? 35napos menzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? 35napos menzi késés, napi 1-2 alhasi gorcs es felelotlen kozosules, ami 1 hete tortent? Vegezzek terhessegi tesztet?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 23:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Felesleges, terhes vagy!
2011. okt. 19. 23:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Tuti ? mert a barátom válltig állitja hogy nem élvezett el bennem....
2011. okt. 19. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Tuti. Ez az áldott állapot biztos jele. Gratulálok.
2011. okt. 19. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:

na és a barátod meg te nem hallottatok még előváladékról, ami ugyanúgy teherbe ejthet?

amúgy hány évesek vagytok?

2011. okt. 19. 23:32
 5/18 A kérdező kommentje:
17,baratom 19...miert olyan fontos most a kor ?
2011. okt. 19. 23:33
 6/18 anonim ***** válasza:

tuti terhes vagy... az előváladék is tartalmaz olyan sejtet amitől terhes lehetsz... de am téleg, hány évesek vagytok?

ez engem is érdekelne...

2011. okt. 19. 23:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen lehetett volna eszetek védekezni. Gyereket elvetetni nem szép, de hajrá. Ennyi idősen felnevelni sem egyszerű. Főleg ha a pasid is majd lelép mert neki nem kell a gyerkőc.
2011. okt. 19. 23:36
 8/18 A kérdező kommentje:
Nemtudom, meg se fordultak ilyen dolgok az eszemben. Csak most hogy kesik...ami nem az elso eset, fiatal vagyok, mindig is rendszertelen volt a menzim. De most parázok, pedig nem sokat csinaltuk ovszer nelkul
2011. okt. 19. 23:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Csak szívatnak, ne aggódj!

Várj még pár napot, ha nem jön meg, vegyél egy tehességi tesztet.

2011. okt. 19. 23:42
 10/18 Shamra válasza:

Egy hét után még nincs szervi jele (görcs stb.) a terhességnek. Egy hónap környékén szokott bejönni a rókafogás, reggeli budiraszaladás témaköre (cáfoljon meg valamelyik nagyokos, ha nem így van).

Én speciel tizenegy éves korom óta vagyok "nagylány", és még felelős nemi élet mellett (értsd: mindig van zokni a páromon) is képes egy-két hónapokat kihagyni (nemrég töltöttem be a huszat).

A tanács: ha egy-két hét múlva nem jön meg, vegyél egy tesztet csak megnyugtatásképp, de szvsz nem maradtál úgy.

2011. okt. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!