Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? 35napos menzi késés, napi 1-2 alhasi gorcs es felelotlen kozosules, ami 1 hete tortent? Vegezzek terhessegi tesztet?
na és a barátod meg te nem hallottatok még előváladékról, ami ugyanúgy teherbe ejthet?
amúgy hány évesek vagytok?
tuti terhes vagy... az előváladék is tartalmaz olyan sejtet amitől terhes lehetsz... de am téleg, hány évesek vagytok?
ez engem is érdekelne...
Csak szívatnak, ne aggódj!
Várj még pár napot, ha nem jön meg, vegyél egy tehességi tesztet.
Egy hét után még nincs szervi jele (görcs stb.) a terhességnek. Egy hónap környékén szokott bejönni a rókafogás, reggeli budiraszaladás témaköre (cáfoljon meg valamelyik nagyokos, ha nem így van).
Én speciel tizenegy éves korom óta vagyok "nagylány", és még felelős nemi élet mellett (értsd: mindig van zokni a páromon) is képes egy-két hónapokat kihagyni (nemrég töltöttem be a huszat).
A tanács: ha egy-két hét múlva nem jön meg, vegyél egy tesztet csak megnyugtatásképp, de szvsz nem maradtál úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!