Mennyi idő késés után mentetek/mennétek/ dokihoz, ha a terhességi teszt negatív? Hallottatok olyan esetről, ahol mégis terhesség lett belőle?
Köszi a válaszokat, remélem jön még több is:)
Az utolsó mensim augusztus 6, tehát pár napon belül kéne megjönnie 2x.
Sosem maradt még ki (illetve de, de akkor terhes voltam:) ), és bár régebben nagyon rendszertelen volt (24-41 napos ciklusok), de 1 éve már teljesen beállt +-2 napra.
A tesztet másfél hét késés után csináltam, de negatív lett. Pár napon belül csinálok még egyet, hátha:)
A terhességi teszteknek különböző az érzékenységük. Van amelyik már 2 hetesen is kimutatja, sőt!
Ha nem jön meg a várt időben, akkor én 3-4 nap után csinálnék tesztet. Ha negatív és további 3-4 napon belül se jön meg vennék még egyet és megcsinálnám azzal is. Ha negatív, elmennék nőgyógyászhoz, hiszen a menzesz kimaradásának több oka is lehet!
Ha pozitív, akkor megbeszélném a partnerrel, ha kell a szülőkkel és utána mennék szülészorvoshoz.
Szia!
Mi újság van veled?Csináltál újabb tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!