Ma végeztem terhes tesztet negatív lett sajnos. Tüneteim mellfeszülés gyakori pisilés kb ennyi. Ma voltam dokinál 8mm mnyh-t látott szerintetek lehet terhesség? Um 2011.10.10. Ma csináltam egy jóstesztet is az pozitív lett 2 percen belül.
tök becsapós, mert ugyanazok a tünetek mensi előtt mint egy kora terhességnél: mellfeszülés, pisilési inger, ingerlékenység.
Mondjuk én onnan különböztettem meg mind2szer, a terhességet a mensi előtti pár naptól, hogy nem volt olyan puffadt a hasam, nem volt baromi zsíros a hajam, mikor terhes voltam . Hanem egész sima, selymes hajam volt terhesen.
Mert a mellem az feszül mensi előtt is, mint állat, futni nem tudok ilyenkor, tök meleg meg feszes az egész emlőm. Szóval ebből ugyanaz a 2 állapot.
Visszatérve Rád, szerintem lehetsz terhes. Van még olyan tüneted, hogy nagyon zsíros lenne a hajad vagy puffadt a hasad?
A terhestesztnek kell hinni, nem a jósnak. Barátnőmnek pl. tök erős pozi ovuteszt után ugyanúgy megjött.
Egyébként,ha már terhes lennél vastagabbnak kellene lenni a méhnyálkahártyának, szóval szerintem nem vagy terhes!
7-8 mm-es nyálkahártyán már szépen megtapad a terhesség, igazából a nyálkahártya ultrahanggal mért vastagsága nem ad nagyon egzakt eredményt a teherbe esés esélyére vonatkozólag.
Dr. Ács Nándor
2. vagyok
szerintem - adja ég- összejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!