Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? 35napos menzi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? 35napos menzi késés, napi 1-2 alhasi gorcs es felelotlen kozosules, ami 1 hete tortent? Vegezzek terhessegi tesztet?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1 hét késés után nem jutott eszedbe, hogy para lehet? Ami 1 hete történt az az első volt? Vagy csak az volt a felelőtlen? Az emberek teherbe eshetnek gumi mellett is sajnos..ritka, de van rá példa.. Ha már szexuális életet élek, akkor 1 hét után biztos eszembe jutott volna az az opció, hogy terhes vagyok.. még ha rendszertelen is. Reménykedj, hogy nem vagy az..
2011. okt. 20. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
ajajj... hát igen valószínűleg terhes vagy, de hogy lehetett a barátodnak is ennyi esze hogy nem erőltette a gumit? azért ez tök gáz. Én úgy vagyok vele hogy 6 évig szedtem a fogamzásgátló tablettát de még az mellett se engedtem hogy belém élvezzen a barátom, illetőleg mostmár tabletta mentesen sexelünk de óvszer kíséretében, és még az óvszer is hiába van rajta akkor is kiveszi mielőtt elmenne, ugyanis az első óvszeres együtt létünkkor ha nem veszi ki akkor én is most valószínűleg nagy szarba lennék, mert a gumi kiszakadt. szóval ha nem vagy mégse terhes akkor légyszi figyeljetek már oda... nem a pasi szenved meg az elvetetéssel se és a szüléssel se, hanem te. és az meg nagy gáz ha tényleg ott hagy ha kiderül h terhes vagy.
2011. okt. 20. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Akkor 6 évig teljesen feleslegesen szedted a tablettát. Gratulálok! Gumival is kiveszi előtte? Akkor teljesen feleslegesen élsz szexuális életet. De elsősorban a pasijaidat sajnálom. tudom, hogy kiszakadhat, velem is előfordult már. Aktus végén megnézitek, hogy rendben van e. Ha nem, akkor sürgősségi tabletta. Azzal is tisztában avgyok, hogy az nem valami drazsé, amit bekapkodsz naponta, viszont a gumi sem szakad ki minden alkalommal..

De most tényleg 6 évig tabletta? Csinálhattátok volna ehelyett pharmatex+megszakítással. Az pont annyira lett volna hatékony, amennyire kell.

No mindegy.. Egyébként én már válaszoltam a kérdésre. Csinálj tesztet, mástól is lehet a késés. Mindenesetre mindképp menj nőgyógyászhoz, mert ilyen hosszú késés nem jó(bármitől is legyen).

2011. okt. 20. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Most ezt nem értem. Alapból késett a vérzésed, és közben (egy hete) lefeküdtetek a pasiddal védekezés nélkül?

Vagy mégis mi az, hogy 35 napja késik? Ha 35 napja késett, akkor szex helyett nm az orvoshoz kellett volna elmenned, hogy mégis miért nem jön meg?

2011. okt. 20. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:

figyelj, nekem olyan is volt, hogy 1 hónap teljesen kimaradt és 59 napra jött meg... nekem is alapból rendszertelen, eddig ez volt a legdurvább. na mindegy, szerintem azért tesztelj 1 hét múlva. de azt se tudod, hogy beléd élvezett-e? csak 'ő mondta, hogy nem'? basszus azért észreveszed hova megy a g.eci.... :D na mindegy.

17/L

2011. okt. 20. 15:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem ment belem...csak parazok hogy az elovaladektol nem e eshettem teherbe. Egyebkent nekem is kesett mar, sot tobb mint 59 napot...es az orvos valasza minden alkalommal az volt hogy meg fiatal vagyok,normalis ez.
2011. okt. 20. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor ne parázz, hanem inkább tesztelj! Egyébként egy tanács..tényleg csak jóindulatból, semmi sértés, kritika. :)

Amíg nem rendszeres a menstruációd, addig ne szexelj védekezés nélkül. Folyton aggódni fogsz és az azért eléggé megmérgezi a szexuális életed. Vagyis a te részedről.

Én 2 évig szexeltem védekezés nélkül. Vagyis megszakítással. Annyi kiegészítéssel, hogy ha második menetet akartunk, akkor nyilván gumi, illetve ha éppen a termékenyebb 3-4 napos időszakomban került sor az együttlétre, akkor is gumi. Soha semmi para nem volt nálam(csak az elején izgultam,mikor átállt a ciklusom 4hétről 5 hétre), viszont nekem nagyon pontos a menstruációm. Ha 2 napot késett volna, akkor tudom, hogy baj van.

Szóval ha nem pontos a ciklusod, akkor inkább védekezz. Nem jó folyton aggódni rajta.

2011. okt. 21. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
kérdező! aztán végül terhes lettél vagy csak késett?
2012. jún. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!