Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hét késés után ma pozitívat...

1 hét késés után ma pozitívat teszteltem! Normális, hogy semmi terhességi tünetem sincsen?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális persze, ez nem azt jelenti, hogy mégsem vagy terhes. Gratula a babához, és örülj, hogy nincs tüneted.
2008. dec. 29. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2008. dec. 29. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Grtulálok a babához.Nekem sem volt tünetem.De szépen lassan előjöttek.Nem mindenkinek vannak tüneteik.Rám is inkább az érzékenység, mellfeszülés volt a jelemző.Majd a sok pisilés.De már ezek kezdenek elmúlni.

13 hetes kismama

2008. dec. 29. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a babához!!!!

Örülj, hogy nincs tüneted, bár később még lehet bármilyen... Mellfájás, pisilés, gyomorégés, fulladás, fáradtság, stb... ezerféle van ám, lehet válogatni :D

2008. dec. 29. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én dec.8.án teszteltem előszőr pozitívat.Dec 20.ig még 5 tesztet csináltam,mert nem hittem el hogy babás vagyok,mert semmi tünet nem mitatta.Na mondanom sem kell hogy 21.e óta minden bajom van.a cicik úgy fájnak és akkorák lettek,mintha a Jézuska szilikon beültetést adott volna.Meg a reggeli rosszullét az 0-24-ig tart.Ha nem eszek 1,5-2 óránként akkor átcsap bazi nagy éhséges,hányingeres,fűl súgos nyavajába,ami pár perc mulva hányásba torkollik.Viszont ma hiába eszek,az sem használ! Szóval jól meg gyötör a kis manó. Én naiv azt hittem hogy olyan lesz mint az első terhesség.Se hányinger,se semmi,a manó első naptól kezdve átaludta az éjszakát,nem volt fogzásos éjszakázásunk.Na ez most teljesen az ellenkezője lesz,amint látom! :)

Szóval ne kiabáld el hogy túl jól,de remélem hogy nem is lesz rosszulléted.és csodaszép terhességed lesz!

Ada.

2008. dec. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!