Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?
Hát akkor ha a tapintás alapján nem tud eredményt mondani csak a további vizsgálatok után,akkor egyszerübb ha megvárom a fizetést.
Majd akkor jövő héten megirom mi lett az eredmény
Én nem azért nézlek hülyének, mert egyszer nem védekeztetek, mert megértem, hogy félsz és kétségbe vagy esve, én is átmentem ezen (meg aztán az abortuszon) nők vagyunk, mi szívunk meg mindent.
de azt nem vagyok képes megérteni, hogyha bajban vagy, miért nem használod a józan eszed? a védőnénitől valóban kaphatsz ingyen tesztet. ez úgy megy, hogy bemész a lakóhelyedhez legközelebbi családvédelmi szolgálathoz (neten utánanézel, hol van) bekopogsz a nőhöz és elmondod mi van, segíteni fog, ez a dolga.
a másik lehetőség, hogy elmész a legközelebbi sztk-s nőgyógyászhoz, ez fillérbe nem kerül, erről biztosíthatlak. ne hallgass az "okosokra", fogalmuk sincs semmiről, csak íráskényszerük van. a doki elküld vérvételre, másnap reggel már mehetsz a laborba, ennek az eredménye pedig másnap megvan, tehát ez is épületes marhaság, hogy heteket kell várni, édes Istenem ha egyeseknek fájna a hülyeség, komolyan mondom, mindjárt sírok. a véredből terheshormon szintet néznek. ha terhes vagy, ennek az értéke több százra /ezerre ugrik, attól függően, hány hetes vagy. a beágyazódás után (ami a megtermékenyüléstől számítva 1 hét után van) azonnal emelkedni kezd a hcg (terhes hormon) szint, tehát tuti eredményt ad. ha bizonyos, hogy terhes vagy és nem akarod megtartani, akkor erről a nődoki ad megfelelő tájékoztatást. hallgass rám, én ezt már végigcsináltam. itt főleg laikus tinik (14-20) válaszolgatnak, tőlük megbízható információra ne is számíts. majd írd meg mi lett.
Még annyit teszek hozzá, hogy ne várd meg a fizut (ugye 4 nap múlva jön) mert ha kiderül, hogy terhes vagy és el akarod vetetni, nagyon fog szorítani az idő és ez a 4 nap is elvesztegetett lesz. ezt azért mondom, mert ha abortuszra mész, akkor ez egy legalább 2-3 hetes procedúra lesz, mire elvégzik a műtéthez szükséges labort, terhes ultrahangot, 2-szer is meg kell jelenni hivatalból a családvédelmiseknél (közötte több napnak is kell telnie), a kórházzal való időpont-egyeztetésről nem is beszélve. 12. hétig lehet törvényileg megszakíttatni a terhességet, de jobb minél előbb, ez tény.
úgyhogy még ma kezdj el intézkedni, hogy mielőbb kiderítsd terhes vagy-e vagy sem (amit fentebb írtam, úgy). én nagyon drukkolok, hogy ne légy terhes!
"a doki elküld vérvételre, másnap reggel már mehetsz a laborba, ennek az eredménye pedig másnap megvan"
Kishölgy, te nem tudom melyik országban élsz, de a ma reggeli vérvétel eredménye akkor van meg holnap, ha világi pajtásod a laboros.
Amúgy bőven napokat kell várni.
Nálunk pl. (nem rendelő, KÓRHÁZ!) 2 laboros lány dolgozik napi 8 órában (tehát éjszaka nem...) Egy vizsgálat átlagosan 5-20 perc a típusától föggően. Napi 2-300 vizsgálatuk van. Számold ki mikorra kapsz meg egy eredményt.
Hát oké, jó nektek, hogy így pörögnek az események. Errefelé a 48 óra egy jó szintidő...
És "kiskomám", a Magyar EÜ-ben a terhességi teszt minden, csak nem sürgősségi vizsgálat... Írhatnék erre mindenfélét, hogy biztosan nagyon otthon vagy az EÜ-ben az egyszeri kitudja mikor és hol elvégzett terhességi teszteddel, de nem teszem. Örülj neki, hogy neked éppen egy üres laboros jutott, szerencséd volt.
Komolyan mondom, ez már hihetetlen.
a vérvétel helyszíne a IV. kerületi lepukkant sztk volt, semmi protekció. ha nem hiszed ezt el, el lehet fáradni az ominózus intézmény laborjába és elolvasni a kiírást: vérvétel minden hétköznap fél 8 és 10 között, következő nap délután 2-től leletkiadás. könyörgöm, ne akarj már engem meghazudtolni. a bivalybasznádi háziorvosi rendelőben elképzelhetőnek tartok egy 1 max. 2 napos csúszást, de nem egy kerületi/városi sztk-ban. mellesleg mesélj már, voltál te már olyan célból vérvételen, hogy terhességet vizsgáljanak belőle? ugye hogy nem... akkor be lehet fogni és nem itt tépni fölöslegesen a szádat, kiskomám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!