Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nincs pénzem terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?

Figyelt kérdés
már az első vizsgálatnál meg tudja mondani,vagy kell mélg vérvétel vagy vizelet vagy nem tudom?
2010. máj. 3. 09:52
 51/102 A kérdező kommentje:

örülök h itt mindenki olyan felelősségteljes h időbe feltudja huzni a gumit. Nem hiszem h én vagyok a történelembe az egyetlen aki mikor szeretkezni készültek a párjával nem huzták fel elsőre a gumit,na mindegy.

A kérdésemre már kaptam kielégítő választ,szóval a továbbiakban köszönöm,de nem kérek semmilyen választ.

2010. máj. 3. 18:10
 52/102 anonim ***** válasza:
40%

Ááá erre már nem tudok mit írni.

Egyszerűen szánalmas vagy kérdező

2010. máj. 3. 18:22
 53/102 anonim ***** válasza:
38%
igen, képzeld el, h ha nem akarok gyereket, akkor fel tudom időben húzni azt a gumit.. ehh, szexelned se kellene.
2010. máj. 3. 18:23
 54/102 A kérdező kommentje:

Mintha azt irtam volna h KÖSZÖNÖM,NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT,mivel már kaptam a kérdésre vonatkozó érdembeli választ.

Örülök h veled még sosem történt ilyesmi

2010. máj. 3. 18:24
 55/102 anonim ***** válasza:
18%

Most komolyan...

Ha nem akarsz gyereket mi a fenéért nem tudtok időben védekezni?? Arról nem beszélve, hogy már sex után is tudtátok, hogy nem védekeztetek rendesen, akkor miért nem mentetek be a barátoddal az első patikába, és vettetek ilyen 48, vagy 72 (nemmt udom mennyi) órás tablettát, ami megakadályozza a terhességet. Arról nem beszélve, nézd én tényleg sajnállak, hogy ilyen helyeztetek van, de hogy fogod a gyereket eltartani(ha van)??!!

Másrészt: Nem tudsz esetleg más munkát keresni, ahol többet fizetnek? Vagy másodállás?(ha idődbe belefér)

Lehet, hogy kemény voltam, de tényleg sajnállak, és segíteni akartam. És bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.

2010. máj. 3. 18:35
 56/102 anonim ***** válasza:
21%
Írtad, hogy a következő fizetésedig mindig kijöttök. Tehát nem csak ez a hónap volt szar.
2010. máj. 3. 18:38
 57/102 anonim ***** válasza:
73%
Tudom azt írtad, hogy nem kérsz több választ, de ehez hozzá kelett szólnom!!Úristen annyi bolond ember van!A kérdező elmondta, hogy csak az anyukája és a párja van..más rokona nincs..nem 1x elmondta erre valaki azzal jön, hogy kérjen valamilyen rokonától!!Nem tudtok olvasni vagy nem tudjátok felfogni amit ír?Meg ha ilyen szarban van, hogy napi 355 Ft-ból kell élnie az anyukájával, akkor miért nem védekezik?Egyetértek azzal, hogy nem kéne felelötlennek lenni, de az Ő élete és szerintem tudja, hogy mik lehetnek a következmények!!!Úgy látszik, hogy a Ti életetek tökéletes soha nincs olyan, hogy úgy hozza ez élet, hogy valaki beteg lesz, vagy elromlik valami, vagy balest történik vagy bármi más és plussz kiadások vannak és hónap végére nem marad sok pénze.Mert szerintem a mai világban 1ébként se olyan sok fizut kap az ember!És a kérdező télleg nem azt kérdezte, hogy terhes lehet hanem, hogy a nőgyógyász meg e tudja állapítani,de szerintem ha nincs ott az a mondat, hogy "nincs pénzem terhességi tesztre" telejsen más válaszok jöttek volna.(Ez csak az én véleményem, és most lehet fikázni!)És szerintem télleg nem hülye a kérdező tudja, hogyha a gumit nem húzza fel ídőben szűlő lehet!Ez az én véleményem volt!
2010. máj. 3. 18:44
 58/102 anonim ***** válasza:
42%
hát képzeld el nekem magától értetődő hogy védekezek nem csak hébe hóba mikor épp eszembe jut. szomorú hogy azthiszed normálisan viselkedtél és mentségnek tekinted, hogy vannak még hülyék rajtad kívül is.
2010. máj. 3. 18:45
 59/102 anonim ***** válasza:
79%

"Írtad, hogy a következő fizetésedig mindig kijöttök. Tehát nem csak ez a hónap volt szar."

He kijönnek akkor az azt jelenti, hogy máskor nics szar helyzet. Ha nem jönnének ki akkor máskor is szar lenne..szerintem..de ahogy gondolod..

2010. máj. 3. 18:49
 60/102 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem Ő nem mentségeket keresett hanem csak egy kérdest tett fel..és szerintem aki nem a kérdesre válaszol ne is írjon semmit!!!
2010. máj. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!