Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nincs pénzem terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?

Figyelt kérdés
már az első vizsgálatnál meg tudja mondani,vagy kell mélg vérvétel vagy vizelet vagy nem tudom?
2010. máj. 3. 09:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:

Késik a menstruációm,és abból gondolom. Szoktam védekezni,de most volt egy két alkalom amikor az elején még nem huztuk fel a gumit,és eléggé aggódom.

Dolgozom,de még otthon lakok. Le szoktam adni a fizetésemből x összeget anyukámnak,de most egy csomó plussz kiadás volt,és értelemszerüen többet adtam mint szoktam. Totál le vagyunk égve,örülünk ha kajára van pénz. Ki van számolva h fizetésig 355 Ft lehet elkölteni a boltban! Szar helyzet,ez van. És anyukámat nem szeretném még ezzel is idegesíteni,igy is ki van bukva az anyagi helyzetünkön.

A Barátom meg 2 hónapig Londonba lesz, egy hete uatzott el,igy tőle nem tudok vacak 400Ft-ot kérni. (azért is volt h éjjel nappal együtt voltunk. Tudom hülyék voltunk,de csak ugy hirtelen egymásnak estünk,és a gumit is csak késöbb huztuk fel :S )

Internet meg ugy van,ha cég ahol dolgozom cafatériaként internet utalványt ad havi 3000Ft-ot,igy az internet ezer ft-ba kerül csak. És minden számlát amint megkapja anya is,meg én is a fizut akkor szoktunk feladni.

2010. máj. 3. 10:27
 12/102 A kérdező kommentje:
Már próbáltam kölcsön kérni 1-2 barátnőmtől de sajnos nem tudtam. 10-éig meg fogok bolondulni ha nem tudok semmit,azért gondoltam h elmegyek nőgyógyászhoz holnap
2010. máj. 3. 10:30
 13/102 anonim ***** válasza:
78%
Vizsgálattal 100%-osan ő sem tdja megmondani.Esetleg megnéz ultrahangon,ha annyira spéci a hely,ha nem,akkor arra is időpontot kapsz és várhatsz.De 2 hetes dolgot még ultrahanggal sem tud 100%-osan megmondani.Marad a vizelet és vér vizsgálat,ami a labor gyorsaságától függ,de minimum 1 hét,ha nme több.Szóval a teszt lenne az első olyan dolog,amiből megtudhatnád,hogy mi a helyzet.
2010. máj. 3. 10:31
 14/102 anonim ***** válasza:
78%
1 hete voltatok együtt a barátoddal igaz? Most pedig késik a mensid.Ez még nagyon kevés idő,még a teszttel is érdemes várni egy hetet,bár van olyan,ami 3 nappal későbbit is kimutat,de az nem 400ft.
2010. máj. 3. 10:36
 15/102 anonim ***** válasza:
15%

Ez milyen gyenge már, hogy NÉGYSZÁZ forintot nem tudtál kölcsönkérni barátnőktől / barátoktól / rokonoktól.

Anyám, ennyit 3 perc alatt összekoldulsz az utcán!

Amúgy meg azt hiszed a nőgyógyász ingyen lesz? Maga a kezelés még esetleg (bár azt sem hiszem, mert 300 forint a vizitdíj - ha még létezik), de oda EL KELL MENNI, ami pénz és idő, csak munkaidőben tudsz elmenni, ami pénz és idő, hetek alatt lesz meg az eredmény, ami megintcsak....

Soroljam még vagy összekukázol rongyos 400 forintot?

2010. máj. 3. 10:38
 16/102 A kérdező kommentje:
és a vizsgálat során mit tud megállapítani? mármint érzi h lehet vmi,és akkor küld el további vizsgálatra?
2010. máj. 3. 10:39
 17/102 anonim ***** válasza:
100%
Tapintással érezheti,hogy megnagyobbodott a méhed például.De igazából túl sok mindent nem.Ehhez minimum egy ultrahang kell,de mondom 1 hetes terhességet nem szoktak biztosan kijelenteni.A legbiztosabb 2 hét után a vizelet és a vér vizsgálat lenne.
2010. máj. 3. 10:43
 18/102 A kérdező kommentje:

Nem egy hete voltam együtt a barátommal,hanem vmikor a hónap elején és a hónap közepén voltunk ugy együtt.

Kevés barátnőm van,de ők olyanok h tőlük lehet kölcsön kérni,de most nekik sincs. Csak anyukám van,rajta kívül senki más rokonom. És nem fogok kiállni az utcára összekoldulni 400Ft-ot,mér ne is haragudj!

Nem magánrendelőbe mennék,igy ingyen van a nőgyógyász. nem csak munka időbe tudok elmenni a dokihoz,van délelötti meg délutáni rendelés is. Most éjszakás leszek,simán szánok az időmből annyit h akkor reggel nemfexek le,vagy elöbb fel kelek.

2010. máj. 3. 10:46
 19/102 anonim ***** válasza:
Várd meg a fizud és vegyél egy tesztet. Mivel kb egy hete volt az aktus, a teszt még nem mutatna nagy valószínűséggel semmit. A doki szintúgy csak kb 1 hét múlvára tudna eredményt mondani.
2010. máj. 3. 10:47
 20/102 A kérdező kommentje:
Szóval ha elmegyek dokihoz,ha nem akkor is marad az idegeskedés,mert eredmény kb arra lennemire megjön a fizu(jövö hétfő)?
2010. máj. 3. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!