Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?
Ennyi erővel menj be a védőnőhöz és kérjél tőle egy terhességi tesztet....
Amúgy a doki maximum vérvételre / vizeletvizsgálatra küldene, 2-3 hetes babát még "vizsgálat" alapján nem tud diagnosztizálni. És szerintem annak az árát kifizettetik veled...
De ez akkor is közröhej, hogy 400 forintot nem tudsz szerezni akárhonnan akárkitől.
Hagyj ki egy ebédet és vegyél belőle tesztet...
12.14! Többször irtam nem tudok kölcsön kérni egy barátnőmtől sem. A barátom meg 2 hónapra kiment Londonba a munkája miatt,így tőle sem tudok. És mint már irtam itthon összejött egy csomo plussz kiadás és totál le vagyunk égve,örülünk ha kajára van pénz. Ki van számolva h fizetésig 355 Ft lehet elkölteni a boltban! Szar helyzet,ez van. És anyukámat nem szeretném még ezzel is idegesíteni,igy is ki van bukva az anyagi helyzetünkön.
13.03-as. hagyjak ki egy ebédet? Miért kéne az én hibámből édesanyámmal is kicsesznem? Ő miért ne ehetne? Mert ha én nem eszek és napi bolt pénzből lesz teszt véve,akkor ő se tud enni.
Meg különben is,az összes pénzemet ami volt azt már oda adtam anyukámnak,h ő kezelje hisz ő jár nap mint nap boltba,meg hát igy egyszerübb volt h összeraktunk amink van
és miért lennék életképtelen én is meg a kanom(micsoda undorító kifejezés :S ) vagyis a barátom?
Másnak nem volt még egy szar hónapja amikor totál le volt égve?
A kérdés elejére nem azért van ki irva h nincs pénzem tesztre,mert sajnáltatni akarom magam,hanem azért h ne is irjátok azt. Én csak azt akartam tudni h a nőgyógyász meg tudja e állapítani a terhességet,és ha igen akkor hogyan.
A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJON MINDENKI! KÖSZÖNÖM!
Ne haragudj, én eddig normálisan írtam neked, de mostmár egyet kell értsek azzal, aki azt írta, hogy életképtelen vagy.
Csak egy pár variáció, ami tök spontán ugrik most be, hogy hogyan oldd meg ezt a helyzetet:
- Azt mondtad van munkád, tehát van bankszámlád is. Írsz az interneten a barátodnak, hogy legyen kedves utaljon át neked sürgősen egy kis kesst. Ha azt mondod neki sincs 400 forintja elsírom magam helyben.
- Ha nem lenne bankszámlája a barátodnak semmi vész! Besétál a legközelebbi Western Union pénzküldőhöz (Angliában kb. minden 2. sarkon van egy) és küld a nevedre pénzt, amit Magyarországon átvehetsz kb. 7500 beváltóhelyen 3 percen belül. Csak a személyid kell hozzá.
- Van munkád, tehát van főnököd. Bemész a főnöködhöz és kérsz 10% előleget a következő havi fizetésedből. Ez a legjobb családban is megesik és messze nem extrém kérés.
- Nem hiszem el, hogy nincsen semmid, amit hirtelen pénzzé tudnál tenni. Akár eladni, akár zaciba tenni.
Amúgy minden viccet félretéve tök kíváncsi vagyok, hogy mit esztek ketten 355 forintból egy napig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!