Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja
állapítani h terhes vagy, és hogyan?
ne legyél már ennyire sötét.. ááá, kiakasztasz. komolyan. tesztre nincs 400 ft - d, de ahhoz van eszed, h gumi nélkül szexelj? akkor megsúgom, igen, lehetsz terhes, az abortusz 30000 ft, ha meg megszülöd, az még több.
2010. máj. 3. 11:07
22/102 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem bírom felfogni kedves utolsó(11.07) h te vagy ilyen ötét bunkó paraszt és nem bírod felfogni h nincs pénzem!
Egyébként meg tanulj meg szöveget értelmezni,mert nem azt kérdeztem h terhes lehetek,hanem azt h a nőgyógyász meg tudja állapítani.
Ahoz,meg ha terhes vagyok nem hiszem h van vmi közöd h miből fogom eltartani vagy elvetetni. Meg hát ugye nem is ezt kérdeztem
naa, te csak ne parasztozz engem!! te nem tudsz védekezni, aztán meg jössz ide sirni. ugyan, kérlek máár.. :)) ok, megértem, h nincs pénzed, de GONDOLKOZZ már, ha tesztre nincs pénzed, miből lesz abortuszra?? meg orvosra?? az sincs ingyen!!!!!
2010. máj. 3. 11:17
24/102 A kérdező kommentje:
Először is: Nem sírni jöttem ide,csak megkérdeztem ha nőgyógyász meg tudja e állapítani h terhes vagyok e vagy sem.
Másodszor: attól h volt egy szar hónapom,attól még dolgozok,ki szoktam jönni a fizetésemből a következő fizuig. és nem utolsó sorban ott van a barátom,aki szintén dolgozik-csak most épp nincs itthon.
Harmadszor: Szoktam védekezni. Azért mert volt 2 botlásom,h nem lett időben,még az elején felhúzva az óvszer,még tudom hogyan kell védekezni
A továbbiakban kérek mindenkit h csak a kérdésre válaszoljon. Köszönöm
25/102 anonim válasza:
jajj ne bunkózattok már! kedves kérdező, butaságot csináltál, de majd most tanulsz az esetből. a lényeg h várd ki a jövő hetet, mert addig nincs sok értelme rohangálni. akkor majd kimutatja a teszt ha gebasz van.
2010. máj. 3. 11:23
de 2 botlás is?? akkor ne csodálkozz, ha terhes leszel. vagy akkor miért nem szedsz tabit?
2010. máj. 3. 11:26
Igaz nem Magyarorszagon elek, de amikor en elmentem a nogyogyaszhoz h megvizsgaljon,hogy terhes vagyok-e, 10x annyiba kerult a vizsgalta, mint 1 terhessegi teszt.
2010. máj. 3. 11:29
utolsó, te amugy hol laksz?
2010. máj. 3. 11:30
29/102 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert(több félét is irt már fel nekem az orvos-Trinoldiol,Yasminelle,Lindinette),de nagyon kihatott az idegrendszeremre,állandóan feszült és ideges voltam tőle. A páromat sem kívántam ugy mint elötte vagy a gyógyszer abbahagyása után,és az állandó folyásról még nem is beszéltem.
ok.. de akkor ne csodálkozz, ha gumi nélkül csinálod, és terhes leszel.
2010. máj. 3. 11:35
Kapcsolódó kérdések: