Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?
Figyelt kérdés
már az első vizsgálatnál meg tudja mondani,vagy kell mélg vérvétel vagy vizelet vagy nem tudom?2010. máj. 3. 09:52
1/102 anonim válasza:
Képzeld el, a nőgyógyász is meg tudja mondani, csak oda nem kerülsz be 2 perc alatt.
2/102 anonim válasza:
400 forintot nem tudsz összeszedni egy terhességi tesztre? menj el egy családsegítő központba.
3/102 A kérdező kommentje:
Tudom h nem kerülök be 2 perc alatt. Oké,meg tudja mondani. És milyen hamar? A vizsgálatból már meg tudja mondani,vagy kell még vmi? vérvétel,vizelet-ilyenekre gondolok
2010. máj. 3. 10:07
4/102 A kérdező kommentje:
Képzeld,nem tudok 400Ft-ot sem összeszedni. A fizetés meg baromi messze van még
Egyébként meg NORMÁLIS VÁLASZOKAT SZERETNÉK A KÉRDÉSRE!!
2010. máj. 3. 10:08
5/102 anonim válasza:
de h nem tudsz 400 ft - t összeszedni? és a pasid, vagy barátnők? vagy akkor miből élsz? nem értem.. igen, a nőgyógyász is meg tudja állapitani. de nem a 2 hetes terhességet.
6/102 anonim válasza:
második válaszoló vagyok.
nem hiszem, hogy olyan hülye válszt adtam a kérdésedre.
nem kell sem vizelet, sem vérvétel a nőgyógyászati vizsgálaton, amúgy meg védekezz, majd ebből tanulsz.
amúgy kérj attól pénzt, aki felcsinált.
7/102 anonim válasza:
de most tényleg, miből gondolod, h esetleg terhes vagy??
8/102 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy vizeletből és vérvételből is meg tudják állapítani.
9/102 anonim válasza:
nincs pénzed tesztre, de netre van??
10/102 anonim válasza:
kérj kölcsön,mert ez nagyon fontos és a teszt pozitívat beágyazódáskor mutat csak,tehát az aktus után 2 kéttel...
Valahonnan keríts pénzt mindenképpen!Vérvételből is több hét után mutatják ki,de ha van tb kártyád és kisvárosba laksz,akkor vérvételre hamar bekerülhetsz-de eredmény ott is sokára lesz:S:S
Kérj kölcsön valahogy,v add be vmid a zaciba és fizetéskor kiváltod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!