Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nincs pénzem terhességi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?

Figyelt kérdés
már az első vizsgálatnál meg tudja mondani,vagy kell mélg vérvétel vagy vizelet vagy nem tudom?
2010. máj. 3. 09:52
 61/102 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:38

-én voltam

Elírtam- azt akartam írni, hogy mindig kijönnek vhogy,tehát épphogy megélnek, (lásd napi 355 ft) tudom, hogy azt jelenti, hogy megvannak.

2010. máj. 3. 19:05
 62/102 anonim ***** válasza:
20%
de tényleg, ha ilyen nehezen éltek, akkor miért nem lehet védekezni?? képzeld, én mindig védekeztem, mert tudtam, ha nem teszem, akkor annak következményei lesznek.
2010. máj. 3. 19:07
 63/102 anonim ***** válasza:

ma 18:49 pedig én volt:)

Okés csak azt hittem, hogy Te is osztod az észt aztán neked sincs..de akkor nem szoltam..mindeki félre írhatja..:)

2010. máj. 3. 19:33
 64/102 anonim ***** válasza:
smmi baj!:)
2010. máj. 3. 20:10
 65/102 A kérdező kommentje:

Látom még mindig azon vagytok fenn akadva h napi 355Ft-unk van fizuig.

Ez egy szar hónap volt,a többi nem ilyen szokott lenni h hónap végére épph van kajánk.

A melommal nincs semmi baj,szeretem csinálni és a fizu sem rossz. Csak hát a muét hónapban tényleg elég sok minden összejött,de megoldottuk.

Őszintén szólva nem gondoltunk a 72 órás tablettára,hülyék voltunk. Ezzel én is tisztában vagyok. De nem hébe -hóba védekezek. A 4 év alatt mióta együtt vagyunk ez a 2 volt ez egyetlen ilyen eset. Ezt azért nem nevezném én hébe-hóba védekezésnek.

Azt h nincs pénzem tesztre,csak azért irtam oda,h ne azt ajángassák nekem a válaszadók,mert tök fölöslegesen mondják ha egyszer nem tudok venni.

Ó,és kedves 18.35-ös van vmi közöd ahoz h miből tartanám el a gyerekemet? nem hiszem h kérdeztem volna az eltartásával kapcsolatban akármit is. De szólj,ha tévedek.

2010. máj. 3. 20:58
 66/102 anonim ***** válasza:
45%
nem, nem kérdeztél. de logikusan következtet az ember, h ha tesztre nincs, akkor gyerekre se lesz.
2010. máj. 3. 20:59
 67/102 anonim ***** válasza:

Na!

Elmész az sztk-ba. Bemész a nőgyógyászhoz, jóformán szétteszed a lábad, ő beteszi a kezét és azzal , hogy megvan-e nagyobbodva a méhed és mennyire megtudja mondani, terhes vagy-e

És ezzel zárjuk már le ezt az anyagi 400ft-os témát. Nem hinném, hogy közötök van más anyagi gondjaihoz.

2010. máj. 3. 23:24
 68/102 A kérdező kommentje:

20.59-es de ha eltudtad volna olvasni a kommentjeimet,akkor megtudtad volna h csak egy igen szar hónapon vagyok tul,és nem szokott ilyen előfordulni. Én nem kértem a te logikus következtetésedből

23.24! Szóval akkor a nőgyógyász a méh megnagyobbodásából is megtudja állapítani h terhes vagyok e vagy sem? Páran irták h kellenek hozzá labor eredmények is,amire ugye várni kell,és időbe mire megtudom h terhes vagyok ugyanott vagyok mintha megvárnám a fizut és vennék egy tesztet. Ha szülségtelen a labor eredmény a nőgyógyász válaszához,akkor már holnap el is megyek,de ha kell akkor nem érdemes azért ébren maradnom (mivel most éjszakás vagyok a héten)

2010. máj. 4. 07:10
 69/102 anonim ***** válasza:
Nem!Csak tapintásból nem tudja megállapítani,hogy terhes vagy-e.Nálam is így volt.Azt mondta szerinte meg van nagyobbodva a méhem.Aztán elküldött labor és ultrahang vizsgálatra és kiderült,hogy nem vagyok állapotos. Legközelebb ugyanez volt és akkor sem merte kijelenteni,hogy szerinte terhes vagyok,hanem további vizsgálatot kért és akkor kiderült,hogy az vagyok.Örültünk,mert évek óta próbálkoztunk a férjemmel.De ennyire friss terhességet csak tapintás alapján egy orvos sem fog kijelenteni,ha van benne egy kis felellősségérzet is.Sőt még ultrahang után sem merik biztosan,csak,ha a labor is rábólint.
2010. máj. 4. 10:52
 70/102 anonim ***** válasza:
Reméljük azért írsz, hogy terhes lettél e vagy sem.
2010. máj. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!