Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem terhességi tesztre. A nőgyógyász meg tudja állapítani h terhes vagy, és hogyan?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
-én voltam
Elírtam- azt akartam írni, hogy mindig kijönnek vhogy,tehát épphogy megélnek, (lásd napi 355 ft) tudom, hogy azt jelenti, hogy megvannak.
ma 18:49 pedig én volt:)
Okés csak azt hittem, hogy Te is osztod az észt aztán neked sincs..de akkor nem szoltam..mindeki félre írhatja..:)
Látom még mindig azon vagytok fenn akadva h napi 355Ft-unk van fizuig.
Ez egy szar hónap volt,a többi nem ilyen szokott lenni h hónap végére épph van kajánk.
A melommal nincs semmi baj,szeretem csinálni és a fizu sem rossz. Csak hát a muét hónapban tényleg elég sok minden összejött,de megoldottuk.
Őszintén szólva nem gondoltunk a 72 órás tablettára,hülyék voltunk. Ezzel én is tisztában vagyok. De nem hébe -hóba védekezek. A 4 év alatt mióta együtt vagyunk ez a 2 volt ez egyetlen ilyen eset. Ezt azért nem nevezném én hébe-hóba védekezésnek.
Azt h nincs pénzem tesztre,csak azért irtam oda,h ne azt ajángassák nekem a válaszadók,mert tök fölöslegesen mondják ha egyszer nem tudok venni.
Ó,és kedves 18.35-ös van vmi közöd ahoz h miből tartanám el a gyerekemet? nem hiszem h kérdeztem volna az eltartásával kapcsolatban akármit is. De szólj,ha tévedek.
Na!
Elmész az sztk-ba. Bemész a nőgyógyászhoz, jóformán szétteszed a lábad, ő beteszi a kezét és azzal , hogy megvan-e nagyobbodva a méhed és mennyire megtudja mondani, terhes vagy-e
És ezzel zárjuk már le ezt az anyagi 400ft-os témát. Nem hinném, hogy közötök van más anyagi gondjaihoz.
20.59-es de ha eltudtad volna olvasni a kommentjeimet,akkor megtudtad volna h csak egy igen szar hónapon vagyok tul,és nem szokott ilyen előfordulni. Én nem kértem a te logikus következtetésedből
23.24! Szóval akkor a nőgyógyász a méh megnagyobbodásából is megtudja állapítani h terhes vagyok e vagy sem? Páran irták h kellenek hozzá labor eredmények is,amire ugye várni kell,és időbe mire megtudom h terhes vagyok ugyanott vagyok mintha megvárnám a fizut és vennék egy tesztet. Ha szülségtelen a labor eredmény a nőgyógyász válaszához,akkor már holnap el is megyek,de ha kell akkor nem érdemes azért ébren maradnom (mivel most éjszakás vagyok a héten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!