Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? - többi lent -
17.58-nak..
Én írtam,hogy van akinek egészségügyi okokból nem szedhet tablettát.lehet,hogy nehéz a felfogásod,de ebben benne van a 72 órás TABLETTA IS.Bár nem tartozik rád,de elárulom neked,hogy én a vesém,és a májam miatt nem szedhetek..(több évi orvosi vizsgálat eredménye)
Nem fogok veled vitatkozni,hisz egy fiatal lánnyal nem érdemes(fiatalság bolondság)Mi is szeretkezünk a férjemmel,és nem masztrubálunk.Ha két ember szereti egymást,akkor a szex úgyis jó ha éppen megszakítással végződik...nekem ez adatott meg,és nem zavar...Nem kell abortuszra se mennem,mert én nem parázok a gyerektől sem(hisz van már gyermekem,és ha jönne még egy akkor legyen)...Én tiszteletben tartom a te érveidet,és igyekeztem normálisan válaszolni...Talán te is megadhatnád így ismeretlenül a tiszteletet,és nem kell rögtön pocskondiázni azt aki nem gyógyszerezik vagy nem használ óvszert..
nos, én nem pocskondiáztalak, legalábbis nem állt szándékomban. csak képtelen vagyok felfogni, hogyhamár idősebb is vagy, akkor hogyhogy nem vagy vele tisztában, hogy nemcsak tabletta és óvszer létezik a világon. természetesen ha becsúszna a baba, és megis tartanátok, és szeretnétek is, akkor semmi baj. de ezt akkorsem lehet a végtelenségig csinálni. nemleszel mindig ilyen szerencsés, h nem esel teherbe. és lehet nemcsak egy ilyen alkalom lesz...
és a 72 órás tablettát is úgy írtam neked, hogyha a foggátlót nem fogadja be a szervezeted, akkor a 72 órásat meg pláne nem, és azt úgy írtam h kérdeztem h akkor vajon mit tennél? 2 felnőtt ember nemtudom h miért nem tud józanul gondolkodni...a megszakítás továbbra sem védekezés.
Annyira gyerekes és felesleges ezen vitatkozni szerintem.Mindenki ragaszkodik a saját érveihez és főleg a tapasztalataihoz.Mi nem próbáltuk soha a barátomnmal a megszakítást és nem is fogjuk,mert egyikünk sem érezné elég biztonságosnak.
Akik bevállalósak azok "védekezzenek" így,akik nem, azoknak ott vannak a többi fogamzásgátló módszerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!