Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha kimaradt egy hét fogamzásgátló?
mindössze 1 hét maradt ki.. nem vagy piskóta hallod!....:)
mások 1-1 szemet hagynak ki pár órás késéssel pótolják (lásd. 12óra stb)
DE te... öcsém.. te jól tolod!!:DD
1: most már akár el is olvashatnád a gyógyszer tájékoztatóját, nem?
2: ha ez ott nincs pontosan leírva, akkor mindenképen kérdezz orvost!
Ezt egy oldalon olvastam: akkor most ez hogy van?
A másik lehetőség, hogy az érintett abbahagyja az aktuális csomag szedését, és 7 napig (vagy attól kevesebb ideig) nem szedi a tablettákat. Ebbe az időszakba azokat a napokat is bele kell számítani, amelyeket nem történt tabletta-bevétel. Ezzel a módszerrel a tabletta újra szedése a hét ugyanazon napján induljon, mintha ne maradt volna ki tabletta.
Ha tabletta-kimaradás után a tablettamentes időszakban nem jelentkezik menstruáció, terhesség is előfordulhat.
Én nem értem hogy tudtál így kitolni magaddal. 2 éve szeded, betegtájékoztatón is rajta van, h az első és utolsó héten már 1 kimaradt tabletta mellett is ott a veszély.
Azóta ha jól látom vártál még egy hetet. Miért nem lehetett megkérdezni a dokit AKKOR mikor már tudtad h egy hét ki fog maradni? Tudom h nem leszidást akarsz de könyörgöm, miért ártasz magadnak? Első dolog legyen mihamarabb a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!