Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? - többi lent -
Én lassan 4 éve megszakításos módszerrel szeretkezem a párommal,(se tabletta,se óvszer),és eddig soha nem voltam terhes!Én nem látom annak nagy esélyét,hogy valaki így essen teherbe.Ha mégis,akkor ott a srác hibázott,mert nem szakította meg előbb az aktus mint kellett volna...
(na most aztán mindenki lepontozz:) )
Találtam egy érdekes kérdést ahol szintén egy lány ORVOSTÓL kérdezi meg ,hogy lehet-e terhes az előváladékról..
feltételezem,hogy itt sok nőgyógyász van akik tudják a választ..Én személy szerint az orvosnak jobban hiszek..
15.48! Inkább nem minősítelek, téged és a haverodat!
A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy miután menstruált így szerintem teljességgel kizárt a terhesség. Ha nem lett volna meg, akkor én is azt mondanám, hogy írass fel 72 órásat. Persze sose lehet igazán tudni.. De ha aggódsz akkor esetleg vegyél tesztet a biztonság kedvéért.
Hát ez nekem is új.Én azt hittem lehetséges de kb 1%-ban.Bár most lehet hülyeséget mondok,de az előváladék tudtommal prosztatanedv,és az tényleg nem termel spermát.
A kémiai peteérésről már hallottam,de érdekes hogy a legtöbb nőgyógyász nem ismeri el.
Na mindegy még menstruálsz is,szerintem nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!