Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

szerintem ez a lány kapott 1 életre való választ hogy hogyan folytassa az életét vagy ha ebből se tud következtetni,vagy eldöntetni hogy mit is akar.
akkor sajnos szerintem már mi nem segíthetünk rajta.
majd eldönti idővel oszt kész....

Persze, csak kérdés kit nevezünk erkölcstelennek.
Teszem azt adott egy 35 éves üzletember,akinek nincs felesége, nincs ideje normális kapcsolatra, mert állandóan dolgozik, ide oda utazik.
Van 3 partnere, akiket emberként tisztel, de kezdetektől fogva tisztázza, hogy csak szex és semmi más.
Akkor ő most erkölcstelen?
Szerintem nem.

De a kérdező 4 éve párkapcsolatban él...
feldobná?
és lenne inkább ribanc?
mert irigyli őket?
olyan szeretne lenni mint ők?
nem fogunk a végére jutni ennek a kérdésnek a válaszára ha a fejünk tetejére állunk még akkor se,mert ahány ember annyi gondolkodás,ahány ember annyi életfelfogás,ahány ember annyi akarat,cél,szeretet,megfontoltság,harag,gyűlölet...sorolhatnám.
mindenki maga dönti el vagy így vagy úgy.

Ja és kérdező, szerintem ne csináld.
Akiket klasszikusan ribancnak neveznek, azok rászolgálnak erre. A női szerep mindig is az a szerep lesz, ami nem jár együtt a gyakori partnerváltással.
Hiába tetszik valaki külsőleg, az még édes kevés ahhoz, hogy szexuálisan is megfeleljen. Épp ezért igénytelen az,aki minden útjába kerülő szépen mosolygó alakkal ágyba bújik.
Nem vagyok prűd meg semmi, de ez egy olyan intim dolog, amit véleményem szerint ki kell érdemelni, és nem mindegy kivel éled át.
Érzelmek nélkül pedig szerintem nem is lehet jó (nem próbáltam). Fizikailag biztosan kielégít, ha nem így lenne nem léteznének prostituáltak, de lelkileg nem. Pedig szerintem ez a lényege.
Ettől függetlenül, mint mondtam én nem ítélkezem senki felett, sosem ribancozok és csak azt tartom undorítónak, aki mindenki szeme láttára "választ partnert".

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!