Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

Hány komolyabb volt? Igazából nem mindegy? Ha egyetlenegy volt, de az komoly és életreszóló, az nem éppen elég? Drága jó 73 %-os, komolyan nem értelek. De neked és a kérdezőnek is leírom: Ribanckodni azért nem jó, mert az ilyen emberek felszínesek. A nagyüzemi fűvel-fával szexelés az életcélod? Gratulálok. Aki arra teszi fel a fiatal éveit, hogy összevissza élvezkedjen, az egyszerűen hozzászokik. Írtak itt példákat... Az nem megy, hogy egyszercsak gondolsz egyet és onnantól jókislány leszel. Másrészt, valóban, az embernek lelke is van. Ha összevissza b@szol, az nem hinném, hogy a lelkednek túl jó. Én viszont jól elvagyok a párommal az ágyban és úgy mindenhol. Nem kellett eddig se más és nem kell később se.
Félreértések elkerülése végett: Férfiban is ugyanolyan gáz a kicsapongás.
Szóval 73 %-os, ne legyen olyan nagy a pofád. Csináljad amit akarsz, de ne gondoljad hogy ez micsoda modern és felvilágosult és érett dolog. Éretlen tiniknek nevezed, akik nem ribancok? Gratulálok. Nincs veszélyesebb, mintha egy rossz dolgot jónak állítanak be.

HELYLESBITEK
NE A SZÜLEIDBŐL INDULJ KI.

Az is erkölcs,ha keresel magadnak EGY férfit (aki neked minden területen megfelel, akár dugógép is lehet) és nem "hálsz mindenkivel".
Amúgy az erkölcs igen is fontos,nagyrészt attól vagy ember, és nem állat,márcsak magad miatt is,egy kicsit uralkodni kell az ösztönökön!
Kérdező, az állatok szaporodnak mindenkivel! Nekik mindegy,az embereknek nem!
Amúgy meg nem csak b@szásból áll a világ,nagyon nem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!