Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 anonim ***** válasza:
71%
igen, most párkapcsolatban vagyok. de engem mindig megbántanak. én a lelkemet kiteszem, aztan meg csak bántást kapok.. ha ezzel a pasival sikerul szakitanom, esküszöm, h olyan r.banc leszek, amilyet még nem látott az emberiség.. és semmi se fog érdekelni. aztan ha ratlalaok az igazira, majd valtoztatok.
2011. aug. 8. 20:18
 12/138 anonim ***** válasza:
45%
20:18 mire rátalálsz az igazira ( vagy nem ) egy kiégett vén ribanc leszel csak ...
2011. aug. 8. 20:20
 13/138 anonim ***** válasza:
71%
Én ismerek egy ilyen csajt.Fűvel-fával volt tini éveiben most 32 éves és családja van.normális családi kapcsolatban
2011. aug. 8. 20:21
 14/138 anonim ***** válasza:
88%

Én lassan nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal. Soha nem vágytam rá, hogy szabad legyek.

Szerintem azért nem érdemes, mert ha idősebb leszek sokkal inkább szeretnék emlékezni mindenkire, akivel együtt voltam. Összekötni szép, érzelmes pillanatokkal. Sokkal jobb érzés lesz, ha tudom, hogy csak az kapott meg, aki tényleg megérdemelt.

Az embernek lelke is van, nem csak teste. Sokan elkövetik a hibát, hogy bizonyos időszakban a testüknek élnek. És néha nehéz nem elveszteni az irányítást.

2011. aug. 8. 20:21
 15/138 heloka ***** válasza:
84%

4 év az ilyen idősen elég sok idő. gondolj bele, eddigi életednek majdnem 1/5e. namost. ha úgy érzed sok már így, akkor már nem vagy annyira szerelmes. vagy egyáltalán nem vagy az. én akkor kezdtem játszani a megcsalós-gondolattal, amikor már nem voltam igazán szerelmes.

4éves kapcsolatból nem olyan könnyű kilépni, már az életed részévé vált.

ha egy kicsi szabadságra vágysz akkor mondd el neki, hogy szüneteljetek (habár annak sokszor szakítás a vége.)

a ribanc lét sem jobb. nem kapsz meg sok dolgot egy egyéjszakás kalandban. most csábítóan hangzik, de ott ninc solyan hogy szerelemből csinálod.. lehet hogy az első 2 jó lenne, aztán elkezdene hiányozni az hogy valaki odafigyeljen rád, hogy valakitől szeretetet kaphass, ne csak orgazmust.

remélem érthetően fogalmaztam:) ez az én véleményem:)

2011. aug. 8. 20:24
 16/138 anonim ***** válasza:
95%

Mert az csak egy felszínes látszatboldogság. Nem igazi. De komolyan... mi a jó abban, ha sokmindenkivel dug az ember? Pláne, ha kizárólag ezt csinálja? Annyi része van még az életnek, ahol boldogságra lelhet, ha kiválaszt egy ilyen alantas módot, lemarad a többiről. Ezért nem jó.

Olyan ez, mint a szabadesés. Amíg esel, addig jó érzés, de aztán ígyisúgyis szétplaccsansz a földön.

2011. aug. 8. 20:24
 17/138 anonim ***** válasza:
59%
nem értem h attól miért lesz r.banc az ember, ha élvezi az életet? az nagyobb r.banckodás, ha 30 évesen házasságból lép félre..
2011. aug. 8. 20:25
 18/138 anonim ***** válasza:
20%
Az év kérdése, lol. Legyél ribanc, lélekben már úgyis az vagy.
2011. aug. 8. 20:26
 19/138 Cicuskaaa123 ***** válasza:
34%
Figyelj..Miért nem jó annak lenni? Hát.. sose lesz normális KOMOLY kapcsolatod, az ÖSSZES ismétlem az ÖSSZES pasi riba,ncnak fog gondolni és sosem fog veled kapcsolatot kezdeni, nem lesz kivel megosztanod az érzéseid nem lesz lelkitársad akármennyire is szeretnéd, mert riba,ncnak néznek, egy féregnek, akin minden pasi végig ment és nekik nem kell olyan lány. Még a hülye fa,sz bunkó pasik is így gondolkodnak, habár szeretik az alkalmi kapcsolatokat, de belül mindig is egy komoly kapcsolatra vágynak, habár van aki olyan őrült, hogy csak ez kell neki, de az már a nem normális kategória.. Ez a hasonlat tökéletes ide.. Az rossz zár, amit minden kulcs nyit, de az a kulcs, ami minden zárt nyit, mesterkulcs.. A fiúk megtehetik ezt, hogy összefekszik lányokkal, de a lányokat lenézik ezért.. És tudod miért? A lányokat nem arra teremtették, hogy összevissza dugjanak, hanem hogy utódot hozzanak a világra, a legjobb hímtől, aki a közelben van. A pasikat meg arra, hogy minden nőben elvessék a magjukat és minél több utódot nemezzenek.. De nem folytatom tovább, remélem érthető voltam. :)
2011. aug. 8. 20:26
 20/138 anonim ***** válasza:
28%
Azért nem jó, mert mint írta már egy válaszoló, le fognak nézni, és csak fizikailag használnak ki, sokkal kevésbé fognak szeretni. Másrészt egy jó példa: volt egy ismerősöm, aki r1banc volt, megtalálta élete párját, sok ideje együtt vannak, szereti is, de mégis megcsalta, mert egyszerűen annyira benne volt, hogy nem tudott hirtelen váltani. Gondolhatod milyen rossz neki.
2011. aug. 8. 20:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!