Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
 91/138 anonim ***** válasza:
48%
utolsó, h csinaltad? h mindig mindenki meg akart kapni?
2011. aug. 8. 22:31
 92/138 A kérdező kommentje:

huh .. nem godnoltam volna hogy ennyi válasz érkezik :O:D... végig olvastam az összeset, próbálok is válaszolgatni.

-Tehát, nem nem szeretném felrúgni a kapcsolatomat ,mert nagyon jól működik nagyon szeret engem , én is őt , jó az ágyban vele meg minden de... ott van az a de , hogy felmerül bennem h milyen lehet mással:/..stb...

-Nem a kapcsolatommal van baj, hanem konkrétan velem.

-Igen , sajnos úgy érzem h túl korán találkoztunk és ennyi idősen a 4 és rengeteg idő :/...és őrlődöm. Nem szeretném h ő legyen az első ÉS az utolsó is ..Mármint nem szeretném h CSAK ő legyen , emrt szeretnék tapasztalatokat.

-Szeretnék tapasztalatokat igen , de NEM most.. Csak hogy nagyon harmonikus és jó ez a kapcsolat.. hülyeség de pont ez a "baj"... hiszen, jó vele, nem akarom elveszíteni (tudom ha később találkozunk szinte biztos h már az együttélésnél tartanánk), és úgy vagyok vele h amég jó addig vele maradok, de... mivan ha sosem romlik meg ? mivan ha minidg jó marad, és majd 25-30 évesen jövünk rá h b+ nem éltünk ?...ezt nem akarom.

-Most vagyok fiatal , igen szeretném "kiélni" magam,de ugyanakkor ittvan ez a nagyon jó kapcsolat amit kár lenne feladni :(

Értitek nagyjából ?:(

2011. aug. 8. 22:36
 93/138 A kérdező kommentje:
ja és eszemben sincs megcsalni ! gerinctelen dolognak tartom és undorító lenne elárulni valakit aki szeret.
2011. aug. 8. 22:38
 94/138 A kérdező kommentje:

és igen valahogy erre is "vágyom" amit a

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:23

írt.

2011. aug. 8. 22:40
 95/138 anonim ***** válasza:
én most már értem,h mit akart.
2011. aug. 8. 23:00
 96/138 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:31

Szinte mindenki. Mindenkinek senki nem tetszhet, de akadtak érdeklődők bőven. Mutatós kiscsaj voltam, vékony, homokóra alkat, karcsú derék, helyes arc. Na, ki is használtam ezt. Nagyon élveztem, hogy tetszem a pasiknak. :)

2011. aug. 8. 23:04
 97/138 anonim ***** válasza:
edzettél vmit, h olyan alakod volt? van facebook-od? adhatnál tanácsokat nekem..
2011. aug. 8. 23:20
 98/138 anonim ***** válasza:
82%

1. Miért szégyelled a vágyaidat, hiszen azokban semmi alantas nincs! Teljesen normálisan működsz!

2. Ak inem élte ki még magát az gyakran vágyakozik! Ez normális, és valószínű, hogy a sok idillikus barom mese ellenére a szabadabb elvűség sokkal jobban elégedetté tesz életednek ezen szakaszában.

3. Izgalmas gondolataid vannak és ettől izgalmas nő lehetsz.

4. Ezek a dolgok egyáltalán nem rosszak, ezt jól látod csakhát...:

Az emberi irigység azt mondatja hogy ribanc, mert (hozzáteszem én nem ilyen vagyok) azt a csajt sokan megdugják de én pl nem, ez felháborít mert én minden nőt akarok! A férfi egy mocskos állat, mert érzelem nélkül szexel. Fujj! Na oké de ezt egy férfi lesz@rja. Akkor szidjuk a nőt! Mocskos....! Na ő magára veszi! Akkor ez így beválik, mert fél hogy annak tuitulálom, és ezért nem dughatja meg mindenki. Megnyugodtam mert ugye dögöljön meg a szomszéd tehene is! Én meg álszent vagyok mert bármikor megdugnám azt a csajt akit lekezelően leribancozok és megvetek. A nőt árujnak tekintem és az értékét használtságban mérjük. Alig dugták meg - új, sokan dugták meg - használt, mint egy kabát. Nekem nem kell az az ócskaság! Az emberekben pedig létezik egy mocskolódási agresszív ösztön ami perverz kielégülést ad ha valakit falkában és nagy egyetértésben lehet mocskolni, főleg a szexualitás miatt!!!

Én nem vallom a fenti nézeteket, de sajna sokan igen!

Ezért nem merik a nők bevállalni. Ugyanis hihetetlen sok energiát képesek a primitív emberek a nők mocskolásába ölni ilyesmi miatt, legyenek nők vagy férfiak!

5. Lázadsz a belsőd ellen és szégyenkezel mert bemesélték neked hogy ez rossz dolog és alávaló. Mentegetőzöl, előre, nehogy téged is megszóljanak! De ész érveket nem fognak tudni felhozni ez ellen mert ez nem rossz dolog!

Ne szégyelld a vágyaidat, mert azon semmi szégyellnivaló nincs!!!!!!!! Bárki bármit is mond!!!! Vállald fel legalább magad előtt őket!!!!

Szerintem izgalamas csaj lehetsz és utat tör benned a természet valódisága túl minden emberi butaságon. Ismerd meg végre önmagad és a szexuális lényed működését!!!!

A normális pasik azokat a nőket szeretik akik nem álszenteskednek.

Ha egy csaj azonnal kapható az isteni és megtiszteltetés ha engem választ. de ha egy csajt nagyon akarok és csak sokára kapom meg, de közben mindvégig olyan mintha megkaphatnám, az nagy vágyat és nagy beteljesülést kelt. A kettes verzió szerintem azért jobb. Persze más kérdés hogy érdemes-e éhezni, hogy egy darab szendvics a legfinomabb lakoma legyen amit valaha is ettem. :)

2011. aug. 8. 23:22
 99/138 anonim ***** válasza:
81%

ma 20:21

"Én lassan nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal. Soha nem vágytam rá, hogy szabad legyek. Szerintem azért nem érdemes, mert ha idősebb leszek sokkal inkább szeretnék emlékezni mindenkire, akivel együtt voltam. Összekötni szép, érzelmes pillanatokkal. Sokkal jobb érzés lesz, ha tudom, hogy csak az kapott meg, aki tényleg megérdemelt. Az embernek lelke is van, nem csak teste. Sokan elkövetik a hibát, hogy bizonyos időszakban a testüknek élnek. És néha nehéz nem elveszteni az irányítást."

Te nem lehetsz valami szenvedélyes mert a válaszod túlságosan az érzelmi oldalról közelit. A tied meg nekem nem tetszik mert túlságosan állóvíz és kissé lapos is.

Tökjó hogy olyanok próbálnak meg lebeszélni az érzéseidről, akik meg sem értik a másik oldalt. :DDDDD

Nem olvasom végig az összes választ mert már fáradt vagyok, de a lényeg hogy egy "normális" férfi nem fog ribinek nézni, ha azt teszed amire vágysz! Most ugye nem a megcsalásról van szó.

Szerintem aki nem éli ki magát, az, ha nem olyan mint az iszap, hogy le tud ülni akkor valamit mindig hiányolni fog az életéből!

Amúgyis tökre bírom hogy olyanok beszélnek kiéltségről akinek qurvára fogalmuk sincs az életről! Ugyanis akkor nem beszélnének se kiéltségről, se kiégettségről!!! Mivel ilyen a szexben és a kapcsolatokban sem létezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. aug. 8. 23:22
 100/138 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:20

Nem edzettem, csak szerencsés alkatom volt. Azt ehettem, amit akartam. Egészen addig, amíg nem kezdtem el fogamzásgátlót szedni, most már fogyózhatok ezerrel. :D

2011. aug. 8. 23:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!