Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
 101/138 anonim ***** válasza:
88%

Sokáig kalandos életet éltem.Főként csalódások miatt.Sok mindenkinek kellettem mert szerencsés külsővel vagyok megáldva,tetszett a helyzet hogy kapkodnak utánam.Ha úgy éreztem (csalódások után nyilván),hogy ujdonsült barátom iránt kezdek érezni valamit,inkább dobtam..Sokkal jobban tetszett,hogy kötöttségek,érzelmek ÉS csalódás nélkül élek.Testileg kielégülhettem volna igazából folyamat,akár naponta mással..Őszinte leszek nem is nagyon volt normális kapcsolatom.."Többéjszakás szex"en alapuló "kapcsolataim" voltak inkább,és néhány egyéjszakás.Élveztem.1,5évig éltem ilyen kicsapongó életet..Igazából nem bántam meg,mert nem fogom azt mondani,hogy nem éltem,meg sose úgy történt az egyéjszakás hogy disco wc..Volt olyan is (1)aki független attól,hogy csak szex volt mindkettőnk részéről,nekem mégis különleges volt..kb 2hónap után mondtam neki,hogy jó volt vele,élveztem,hogy nem csak szex(előtte dvd,utána összebújásos alvás),de elég.És tudod miért?:-) Mert kezdtem beleszeretni.Feltörtek azok az elnyomott érzelmek,amiket saját magam nyomtam el a csalódások miatt.Ekkor döbbentem rá,hogy nem ismerek magamra.Pár éve egy szeretetéhes,imádnivaló lány voltam,akiért HARCOLNI kellett,most pedig egy érzelmek nélkül szexelő,csupán a testi vágyaknak élő lány lettem.Rájöttem,hogy szükségem van az érzelmekre..Én ezen a pontos változtam meg,és jöttem rá arra,többet ér 1őszinnte kapcsolat mint ezer kaland.

Lényeg,hogy nem bántam meg,de ha újrakezdhetném,újrakezdeném:-).Most úgy néz ki,megtaláltam azt az Fiút,akit már rég meg kellett volna.Boldog vagyok vele,és ezentúl mindig lesz tartásom!

A tanulság igazából ebből csak annyi,hogy éveket pazaroltam,hogy undorító legyek a szexre,ahelyett,hogy normális kapcsolatba éljek,ahol nem csak szex van,hanem talán szerelem,boldogság stb..NE ADD FEL A BOLDOGSÁGOT A TESTEDÉRT!:-)

2011. aug. 9. 00:51
 102/138 anonim ***** válasza:
Ez a legdurvább kérdés mert ahogy nézem az összes normális választ leszavazták...
2011. aug. 9. 11:54
 103/138 anonim ***** válasza:
48%
nem féltél a nemi betegségektől?
2011. aug. 9. 11:56
 104/138 A kérdező kommentje:
én nem szavaztam le senkit..de sajnálattal látom h a legtöbbet nem hogy meggyőznének , hanem ezt tartják a helyesnek :/
2011. aug. 9. 12:28
 105/138 anonim ***** válasza:
11:56 ha nekem jött a kérdés,nem..védekeztünk;-)
2011. aug. 9. 21:30
 106/138 anonim ***** válasza:
60%

ma 00:51

Azért te sem vagy teljesen zavarmentes. Az elején azt írod hogy nem bánod, a végén meg azt hogy újrakezdenéd, mert gondolom másképp csinálnád.

Te nem egészen a kérdésben szereplő nő vagy és egyáltalán nem értem miért vonsz párhuzamot a saját érzelmi válságod és a szabad szexuális vágyak kiélése között.

A vágyaknak úgy is lehet élni hogy minden alkalmi, többalkalmas vagy rövidke kapcsoaltba az ember beletszi magát és az érzelmeit! Én egyáltalán nem gondoltam a te esetedre hogy kiüresedettnek érzed magad!

Mellesleg az hogy megtetszettek az érzelmek egyáltalán nem jelenti azt, hogy amit addig tettél az értéktelen lett volna. Gondolom akkor még nem álltátl készen érzelmileg semmire sem, de akkor miért ítéled meg negatívan azt a korszakodat?!

2011. aug. 9. 23:38
 107/138 anonim ***** válasza:
76%

ma 12:28

B@szki, te meg ne akarjál már itt szűzmáriáskodni!!! Van egy meggyőződésed, amivel ha ellen kezik a más véleménye akkor te is ellenkezel! Ez f@szság már bocs!

Érzed hogy mit szeretnél, vágysz rá, akkor meg mi a f@sznak minősíted le egyből ezeket az érzéseket? Nem érted a működésüket, vagy mi?

Még jó hogy helyesnek tartom/tartjuk hogy felvállad és kielégítsd a szükségleteidet!!! Mégis miért tartanánk helytelennek??!!! Csakmert mások mondják?!

Mi a francnak kérdezel meg valamit, ha egyszer képtelen vagy nyitottan befogadni a kapott válaszokat és csak ellenkezel azzal amit írunk?!!

TE azt akartad hogy győzzünk meg arról hogy miért nem jó ha valaki megteszi azt amire te csak vágyakozol! Hát nem tudunk meggyőzni csak az ellenkezőjéről, mivel csak annak van értelme!

Igazából az emberi kapcsolatok szabad megélésének egyetlen nem is igazi ellenérvét úgy hívják hog EMBERI IRIGYSÉG!!! Ez az egyetlen oka a megbélyegzésnek és minden más agresszív tömegvélemény ebből indul ki!!!

Mint mindennek ennek is vannak veszélyei, de ez olyan mintha azt mondanák, hogy sose vezess autót, mert meg fogsz halni és megölsz másokat, és különbenis aki autót vezet az agresszív és elüti a motorosokat meg a babakocsit toló anyukákat. Ez ugyanolyan hülye ferdítés lenne minthogy aki másokkal lefekszik komoly érzelmek nélkül az mind zombi lesz és kiég meg tripperes lesz, és senki nem fogja szeretni, meg a sok hasonló marhaság!

Vajon miért nem vágysz arra hogy megölj valakit, vagy hogy kirabolhass egy boltot, vagy hogy felgyújthass egy épületet?! Talán azért mert ezek valóban rossz dolgok lennének! A szexualitás nem ilyen, és cseppet sem rossz dolog! Rosszul kezelheted, és el is ronthatsz dolgokat, de a vágyaid tiszták őszinték és senkinek nem ártanak, még akkor sem ha normális emberi keretek között kiéled azokat!!!

Nem tudom mit nem értesz ezen!!!!

2011. aug. 9. 23:38
 108/138 A kérdező kommentje:

úristen nyugi van !:O te jól vagy ? ?:O először fel sem fogtam hogy nekem szól ez az agresszív válasz! :O ... egyáltalán nem ellenkeztem , és teljesen őszintén írtam ezt a kérdésemet! Ha jobban tudnál szöveget értelmezni akkor kiderült volna számodra hogy NEM ítélem el ezeket a lányokat és IGEN némiképp irigylem őket...És IGEN, én is észrevettem hogy a legtöbb szitkozódás feléjük irigységből fakad , EZÉRT tettem fel a kérdést , HÁTHA van olyan (és volt) aki észérvekkel, saját tapasztalattal meg tud győzni és elhiszem neki h tényleg nem jó dolog ez MIVEL kapcsolatban vagyok és elszeretném nyomni magamban ezt az ÉRZÉST! DE... ez NEM megy úgy h csak szimplán nem gondolok rá...Meg kell ÉRTENEM hogy ez miért NEM jó különben NEM hiszem el!

és mért mindig nem értem min kaptad föl a vizet ...bevehetnéd a gyógyszeredet.

2011. aug. 9. 23:46
 109/138 A kérdező kommentje:
jav.: még
2011. aug. 9. 23:47
 110/138 anonim ***** válasza:
76%

Persze hogy felkapom a vizet amikor párezer karakterrel kitaglalom neked hogy ez valójában jó dolog, te meg ilyent írsz válasznak:

"én nem szavaztam le senkit..de sajnálattal látom h a legtöbbet nem hogy meggyőznének , hanem ezt tartják a helyesnek :/"

Sóval sajnálkozol azon hogy nem győznek meg és helyeslik a vágyak kiélését. Ezt nem tudom hogy lehet másképp értékelni minthogy sajnálatosnak tartod hogy amit meg akarsz szűntetni az valójában természetes és jó is. De akkor mi a francnak kérsz véleményt ha neked már alapból megvan az ellenvéleményed? Akkor te önigazolást vársz mert az ellenkező vélemény neked természetesen nem jó.

Amúgy meg akár kapcsolatban élsz akár nem, akár elnyomod akár nem, ez attól még ott lesz benned! Vagy botrány lesz belőle vagy boldogtalanság amíg meg nem nyugszol majd úgy 50 éves korodban! Bár sok nőt láttam aki akkor vált el, és elkezdte keresgélni a nagyfarkú fiúkákat hancúrozásra! Mellesleg én ugyanígy vagyok mint te azzal a különbséggel hogy a kapcsolatom elég sok kívánnivalót hagy maga után.

A C vitaminomat meg már beszedtem reggel!

2011. aug. 10. 18:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!