Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
 111/138 anonim ***** válasza:

húúúú itt aztán elfajultak a dolgok...:D:D:D

101.xD

2011. aug. 10. 18:58
 112/138 A kérdező kommentje:

(nagyon komoly basszus ...:D álmomban sem gondoltam volna hogy ennyi válasz érkezik :O:D)

Természetesen elfogadom más véleményét csak REMÉNYKEDTEM hogy letudnak beszélni , mert mindenki mondja hogy ez jaj de rossz dolog (mármint mindenkivel lefeküdni aki megtetszik stb) csak átmeneti boldogság , így nem lehet élni , stb stb.... mert ahogy vagyok az így nem jó. Nem akarom elhagyni a barátom de közben másra is vágyom (igaz vagy hogy hetekre, hónapokra eltűnik ez a vágyakozás és akkor minden tök jó, de aztán megint előjön :/)...tehát nem ellenkezem a véleményekkel :) teljesen megértem.

2011. aug. 10. 19:13
 113/138 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 19:13

Maga a vágy és az érzés nem tudom miért lenne rossz?!

A jó szó rá a természetes.

Különben meg pont hogy úgy kéne élni hogy az ember nem nyomja el magát, és megteszi amit szeretne!

Sajnálatos de a fiatalkori kapcsolatoknál az a legjobb ami történhet, hogy szétmennek!

Ahol első szerelemből lett házasság meg gyerek, ott általában nagyon sok minden kimaradt, mert még ha a férfi jó is volt az ágyban (és ugye legtöbbször ez sem volt így) akkor is rengeteg más kimaradt ami más, és ezáltal esély sem volt arra hogy az illető megtudja hogy tényleg ez kell-e neki! Mert van olyan hogy éppen jó, meg elfogadható, és az foglalja a helyet a szinte tökéletes elől.

2011. aug. 11. 03:10
 114/138 A kérdező kommentje:
Nem, az tuti hogy nem ő lesz a férjem meg ilyenek.(kivéve ha újra összejövünk majd )Pont ezért mert mást is kiszeretnék próbálni, de nem most még...
2011. aug. 11. 10:06
 115/138 A kérdező kommentje:
és legalább addig szeretném ezeket "elnyomni" :) h addig ezektől mentes legyen a kapcsoltunk..
2011. aug. 11. 10:07
 116/138 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 10:07

Nyilván nem most fogsz elkezdeni tombolni, (Bár a nők eszméletlen fordulatokra képesek ha bizsereg a nunijuk :) Tapasztalat.) de a kapcsolatod ettől nem lesz mentes! Ez olyan mint az éhség. Korog a gyomrod és nem foglalkozol vele, egy idő után elmúlik de az éhséged nem, az újra elő fog jönni csak durvábban!

Majd amikor közelítesz a 30 felé akkor fogsz bepánikolni és elszomorodni, hogy a fiatalkori kicsapongások valahogy kimaradtak és már úgy érzed mindjárt záróra és ettől nagyon frusztrált leszel, mint én pl!

Oké hogy a z Éden Hotelben majdnem minden fiú 30 körüli, de azért mégis.

Ha tudod hogy nem ő lesz a férjed akkor a kapcsolatod már nem olyan erős hogy ellenálljon a csábításnak, és... Ki tudja?

Na mindegy! Az a lényeg hogy a benned lévő érzéstől életrevaló vagy és eleven, ami a barátodnak rossz hír, hacsak nem ő is így van ezzel. :D

Aki pedig emiatt megszól az elmehet a sóhivatalba vizet gereblyézni!

2011. aug. 12. 08:35
 117/138 A kérdező kommentje:
én beszéltem vele erről. tök őszintén elmondtam neki hogy érzek...mindent.Kicsi szomorú volt de megbeszéltük. De még egyszer mondom .NEM fogom megcsalni ez biztos...nem lennék képes rá.ÉS ha bizsereg akkor van aki segít rajta ;) mind1 :) csak lesz valahogy.Azért még nem olyan durva a helyzet :)...Csak addig szeretnék vele együtt lenni még boldog a kapcsolat. És még az.NYilván ha már nagyon menni akarok majd akkor már nem lesz az...Akkor megbeszéljük és vagy szünet vagy ..ennyi :)
2011. aug. 12. 11:19
 118/138 A kérdező kommentje:
Kiemelés nélkül is jósok választ kaptam , győzködni már nem kell annyira de azért kíváncsi avgyok még más véleményekre is !
2011. aug. 13. 13:33
 119/138 anonim ***** válasza:
0%

Ha lefeküdnél velem, akkor azt mondom jó, hogy vannak ribancok, de én valahogy még a ribiknek sem kellek sajnos.

Ez csak szenvedés felizgatnak, de nem fekszik le egy sem velem. ÉN utálom a Ribiket!

2011. aug. 13. 13:36
 120/138 anonim válasza:

Én egyet is értek veled,meg nem is.

Egyet értek,jó az olyan csajoknak,akik azt tesznek amit akarnak.Viszont,ha lefekszel mindenkivel aki 2jó szót szól,az már nem egészséges.Ilyenkor leszel úgy emlegetve,hogy ,, a Kurv@ "

Viszont,ha csak flörtölgetsz és élvezed,hogy szeretnek a pasik és ahol mejelensz,mindenki utánad néz...Szerintem ez jó :) Csak hát ezeket a csajokat nevezik szűz kurv@nak.

Ha komolyan ribanc vagy,akkor nem leszel megbecsülve.,,Csupán" ennyi a negatív a dologban.

viszont én is ugyanígy elgondolkodtam már a dolgon,ahogy te is kedves kérdező.

Tehát az állás pontom az,hogy ha a ribancokat megbecsülnék,akkor a világon nemlehetne más csajokat találni :)

2011. aug. 13. 13:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!