Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
 121/138 anonim ***** válasza:
0%

Én nem akarlak meggyőzni, úgyse lenne értelme, amig nem tapasztalod meg a dolgokat a saját bőrödön, addig úgysem tanulsz belőle. Annak ellenére, hogy kapcsolatod van én azt mondom, hogy próbáld ki úgy, hogy a pasid ne jöjjön rá. Öldözz ki dögösen, menj el egy szórakozó helyre és csipd fel az első pasit, akivel lefeküdnél és menjetek szobára. Ha eljutsz addig, hogy meg is teszed, akkor tényleg ribi vagy, nincs mit vesztened. Ha nem vagy az akkor a barátod arca fog előtted lebegni, mikor a másik pasi nyáladzik rajtad és a lelkiismereted úgyis megállit és sirva fogsz visszarohanni a pasidhoz és többet meg sem fordul ilyesmi a fejedben.

Ha neked arra van szükséged, hogy mindenki megnézzen és csorgassa a nyálát utánad elég önbizalomhiányos lehetsz. Szerintem inkább békülj ki magaddal vagy add tudtára a pasidnak, hogy dicsérjen többet, mert jól esne. A ribanc életnek biztos megvan a maga szépsége, de ezzel olyan embereket löksz el magadtól, akik tényleg fontosak lehetnének az életedben, lásd a barátod, aki szeret, megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha meg éppen nem lenne pasid, akkor meg taszitanád magadtól az értelmes embereket. Tudod: amilyen a fürdő: olyan a törölköző. Próbáld ki, amig nem vesztesz el mindent, addig nem tudod mennyi mindened volt. Jó tanuló lecke lesz, ha meg még élvezni is fogod, akkor csak azt kaptad, amit mindig is megérdemeltél. Ilyen egyszerű.

2011. aug. 13. 14:19
 122/138 A kérdező kommentje:

köszi a választ, de a tanácsodat hogy csaljam meg a barátomat még meg sem fontolom mert mint írtam nem tudnám megtenni és nem is akarom :)

Szexin öltözöm jól nézek ki, minden második pasi megnéz az utcán , nem vagyok önbizalom hiányos :)...

bulizni nem szoktam járni,már rájöttem hogy lehet hogy ez a baj és ez hiányzik..:)

2011. aug. 13. 14:26
 123/138 anonim ***** válasza:
48%

"hogy csaljam meg a barátomat még meg sem fontolom mert mint írtam nem tudnám megtenni és nem is akarom :)" Ugye tudod, hogy akkor elég értelmetlen a kérdésed? Ha szereted a barátod, nem akarod megcsalni, akkor valahogy nem értem miért érdekel a ribancság.

Ha az a probléma, hogy kicsit ellaposodtatok, meguntad, akkor pörgessétek fel magatokat, egymást, járjatok gyakrabban társaságba, bulizni, stb. Attól még nem kell ribanc legyél, hogy jól érezd magad.

2011. aug. 13. 14:43
 124/138 A kérdező kommentje:
de itt most nem csak rólam van szó, vagyis nem csak. meg nem a 'jelen'ről...tehát igen ha így vesszük hogy MOST akkor tényleg értelmetlen mivel MOST "megsem fordul a fejemben" h én MOST ribanc legyek. csak ha netán majd szétmegyünk a barátommal , ilyenek...
2011. aug. 13. 15:03
 125/138 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha mindig a jövőben élsz és azon rágódsz, hogy vajon mi lesz holnap, a ma könnyen elrepül melletted. Azt az energiát amit erre a kérdésre pazarolsz inkább fektesd bele abba, hogy mégjobb legyen a kapcsolatod és hogy még boldogabb legyetek. Szerintem jobban jársz. Úgysem tudod, mit hoz a holnap, de attól még ma jól érezheted magad. :)

Az ember mindig kiváncsi, hogy milyen lehet másként élni, de hidd el hogyha úgy élnél, mint ami mindig a fejedben jár, akkor meg a régi életed sirnád vissza. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha az ilyesmit kivered a fejedből és arra törekedsz, hogy ami jó mégjobbá tedd, ami nagyon jó azt meg kiélvezd. Tudod, ha ribi lennél, akkor nem tetted volna fel a kérdést és nem lennél már négy éve a pasiddal, hanem ribiskednél. A könnyebbik út, nem mindig a legjobb út.

2011. aug. 13. 15:21
 126/138 anonim ***** válasza:
22%

MIÉRT emelted ki a kérdésed nem érkezett RÁ EDIG IS ELÉG VÁLASZ?

jó nagy ribanc lehetsz te kur.va ha nem tudtál dönteni ennyi válaszból

RÓBERT 1992

2011. aug. 13. 15:28
 127/138 A kérdező kommentje:
de gyökér vagy uccsó :)... pár kommenttel feljebb már kifejtettem miért emeltem ki...amugy meg miért zavar téged hogy sok kérdés érkezett és mégis kiemeltem ?:O miért fáj ez neked?amugy nem dönteni akarok... csak kérdeztem ...
2011. aug. 13. 17:52
 128/138 anonim ***** válasza:
23%

Bocsi nem olvasom végig az összes komit, úgyhogy lehet, hogy ezt már előttem más is írta...

Szóval, nagyon vonzó lehet, hogy te vagy a középpontban, mindenki meg akar dugni, partizol, szétiszod az agyad... Először is mivel fűvel-fával lefeküdnél nagy az esély rá, hogy a legkülönbözőbb fertőzéseket, gombákat és vírusokat kapd el (herpesz, HIV, AIDS, hüvelygomba) Másodszor pedig az összes lány barátod megutálna valószínűleg, mivel általában a lányok nem szeretik, ha egy másik lány kurvul.

Úgyhogy szerintem inkább maradj a barátoddal!! ;-)

22/L

2011. aug. 13. 18:00
 129/138 A kérdező kommentje:

igen, maradok :)

Valaki írt nekem e-mailt h ribanckodjak vele,inkább itt irok neki vissza mert nem szeretném ha bárki is betudna azonosítani mail alapján...tehát...mi nem világos azon hogy nem csalom meg a barátomat ?:D amugy meg ez nem úgy megy h te jelentkezel....

2011. aug. 13. 19:40
 130/138 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 15:28

Te egy ritka nagy s€ggfej lehetsz, egy igazi f@szkalap aki nem kap nőt!

2011. aug. 14. 17:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!