Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/138 anonim ***** válasza:
12%
szerintem tudod te is a választ, ribanc vagy
2011. aug. 8. 20:14
 2/138 anonim ***** válasza:
22%
teljesen megértelek :( én is igy vagyok vele.. és sokkal jobb párkapcsolat nélkül..
2011. aug. 8. 20:15
 3/138 A kérdező kommentje:

első: Nem ez volt a kérdés de kössz a nagy büdös semmit :D...

második:kifejtenéd bővebben ? és most párkapcsolatban vagy?

2011. aug. 8. 20:16
 4/138 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem erre mi nem tudjuk megmondani a választ, ha megtapasztalod megtudod, hogy jó e vagy rossz, a saját tapasztalat a legjobb tanár :)
 5/138 Cicuskaaa123 ***** válasza:
80%
Figyelj..Miért nem jó annak lenni? Hát.. sose lesz normális KOMOLY
 6/138 anonim ***** válasza:
77%

"Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?"

A normális pasik nem.

2011. aug. 8. 20:17
 7/138 anonim ***** válasza:
72%
Mert csak mindenki meg akar dugni és semmi más, olyan vagy mint egy zsebkendő, belédverik és utána kidobnak... ha ez nem elég akkor nemtom mi kell még.
 8/138 Cicuskaaa123 ***** válasza:
0%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:16

vagyok

bocsi szar a billentyűzet :DD folytatom akkor. xD

9/138 anonim ***** válasza:
79%

amiért ne csináld: egy idő után nagyon lefognak ezért nézni a barátaid, családod.

amiért csináld: kurv@ nagy móka, a szabadság érzése áhh, leírhatatlanul jó.

17/F

10/138 anonim ***** válasza:
39%

Mert 30 éves korod után, még annak sem leszel jó!

Max egy sikátorban kötsz ki vagy Romániában egy lepratelepen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!