Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

első: Nem ez volt a kérdés de kössz a nagy büdös semmit :D...
második:kifejtenéd bővebben ? és most párkapcsolatban vagy?

"Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?"
A normális pasik nem.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16
vagyok
bocsi szar a billentyűzet :DD folytatom akkor. xD

amiért ne csináld: egy idő után nagyon lefognak ezért nézni a barátaid, családod.
amiért csináld: kurv@ nagy móka, a szabadság érzése áhh, leírhatatlanul jó.
17/F

Mert 30 éves korod után, még annak sem leszel jó!
Max egy sikátorban kötsz ki vagy Romániában egy lepratelepen!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!