Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

ezzel nincs semmi gond mindenki a saját élete kovácsa....
DE!
Ha egyszer megtalálod az igazit, és ő megtudja h 300 pasinak cuppantottad le a farkát és 300 pasi dugott meg akkor ki fog b@szni mint macskát sz@rni!
Már bocs de nekem ilyen nő tutira nem kéne aki előző életében egy kib@szott nagy rib@nc volt!

bolondok vagytok hogy ilyeneken gondolkodtok
Gondolj már bele...milyen szánalmas és visszataszító egy olyan lány vagyis ribanc aki össze vissza lefekszik minden jött mentel.
Mindenki ismeri szóba és vitába tudják hozni,hogy pl.na mi van,Ferivel jársz még?
o nem már szakítottam új pasim van.
Na meg évek múlva,milyen szar érzés lesz már,hogy...nah azzal is lefeküdtem jót nevettek rajtam a haverjaival.
--tudjátok van az a csaj tudoood melyik aki össze vissza kavargat mindenkivel jaa igen + van na őt kéne megbaszni a holnapi bulin.
és még sorolhatnám,sorolhatnám...
Gondolkozz már...egy kicsit.:)
Na ilyen akarsz lenni???
Ez kb már a prostitúcióra hajaz...csak olcsóbb mert nem is kerül pénzbe...
Ne legyetek ilyenek mire jó ez?...nem értelem a mai lányokat.
A mai lányok mind utánozó majmok azt tanulják el veszik át ami épp menő,de ez akkor sem jó mert határozottan rossz dolog sztem.
szőőrnyűűű,hogy ezért ribancnak állnak kedves és rendes lányok...
De persze ez mind A SAJÁT SZUVENÍR VÉLEMÉNYEM NEM OKTATOK,KRITIZÁLOK ÉS BECSMÉRELEK SENKIT.EZ CSAK A SAJÁÁÁT VÉLEMÉNYEM...azt teszel amit szeretnél
minden jót.
:)

a ribancok arra jók, hogy ne legyen a pasiknak bűntudatok, hogy hazudtak h szeretik stb. jobb egy egyéjszakás kaland mint nyálasan szerelmeskedni s talán lefeküdnek. Ez az élet kalanja, amit a jótestű csajok játszanak. Az ilyen öntelt ribancok egész életükben megkapják a pucát de igazi érzelemket soha az életbe nem tapasztalják.
A ribancok csak arra jók, hogy megfektessék őket míg a rendes nők arra hogy szerelemmel szeressük őket.
Egy kapcsolat nem csak a sexre épül, ide tartozik a feltétel nélküli kölcsönös szerelem. (pl járok veled ha tele van a pénztárcád 500-as eurósokkal)
Egy jó kapcsolat kölcsönös bizalmora, megértésre épül, 2 ember jóban rosszban, egészségben betegségben egymás mellet van. A ribancokat 1X megb*sszák és annyi, nem adnak/kapnak érzelmeket, ők olyanok mint a guminők:P
remélem segítettem
16/f

ismerek egy csajt, akit hát akármennyire is kedvelek, tényleg a város ribanca.
először is. mindenki tudja a városban, hogy ki ő, még ha nem is ismerik, kurv@nak tartják. (te is azt akarod, hogy mindenki csak így emlegessen??)
nem egy fiú haverom van, aki ismeri. mind azt mondják, hogy bár jó csaj, egy büdös kurv@, és max egy menetre jó lenne, de még csak nem is haverkodnának vele( ugye nem akarod, hogy csak te is arra kellj a fiúknak?)
Ez a csaj mesélte egyszer, hogy nagyon szétcsapta magát, és egy buli után, a 2 legjobb fiú barátjánál aludt (meg még persze pár másik barátnővel)...és a lényeg az, hogy az egyik sráccal félre vonultak beszélgetni, mikor már mindenki aludt, és hát már megerőszakolásnak számít, ami történt. a csaj nem akarta, de valahogy nem tudott tiltakozni(már nem volt szűz). a srác másnap bocsánatot kért, és bár a történetet csak én tudom, meg persze ők ketten, azért szerintem ez brutális.
oké, hogy a srác is szét volt csapva, de ez nem mentség. a csaj megmondta neki, hogy többé nem barátok (volt még pár balhé ez után. nem ilyen jellegű, de volt) és a srác mindenkinek szétkürtölte, hogy meghúzta a csajt, és olyanokat terjesztett, hogy elkapott valami gombát, vagy fertőzést vagy mit.
most ezek után neked ehhez még van kedved?
remélem meggyőző voltam..:/

Barátnőm előttem kb 10 pasival volt együtt. Az első 2 mondható normális kapcsolatnak. Döntsd el, hogy ez soknak számít vagy sem.
DE! Sokszor szar érzés ezt tudni, és tökmind1, hogy ez azért volt, mert szarul végződött a legelső kapcsolata, aztán voltak családi problémái...
Lehet, hogyha a kalandjaid után normális kapcsolatot akarnál kialakítani valakivel, csak kicsivel szeressen téged kevésbé, mint ahogy én szeretem a barátnőmet, lehet hogy kirúgna, mert nem tudna együtt élni a gondolattal, hogy rib.nckodni akartál.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!