Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

Régebben még létezett olyan dolog hogy erkölcs, meg elvek. Sajnos a mai felszínes, materialista világban csak az számít mi a menő és hogy minden ösztön ki legyen elégítve. Az, hogy az ember nem csak test hanem lélek is már ódivatú szemlélet.
Ha ribanc akarsz lenni, hajrá, de ne csodálkozz hogy mindenki elmond mindennek és hogy nagyon nehéz lesz később normális kapcsolatot kialakítanod.
Egyébként nem értem miért jó ez a gyerekes hozzáállás, hogy "ha más megteheti akkor én is" ha más beleugrik a kútba akkor te is?
Nem tudom hogy van ez másoknál, én úgy működök hogy van egy értékrendem, ebben van ami belefér van ami nem. Az, hogy mások mit csinálnak egy cseppet sem érdekelt soha.

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de aki azt állítja, hogy a bulizós, pasizós lányoknak nem lesz soha komoly kapcsolatuk, az marha nagyot téved.
Fiatalabb koromban imádtam kihívóan, szexin öltözni, flörtölni, szerettem, ha megnéznek a pasik, buliról bulira jártam, néha még kalandokba is belementem, bár szexuális kalandba csak nagyon ritkán, nem ez volt a lényeg. Egyszerűen élveztem a pörgést, azt, hogy szinte mindenki meg akart kapni.
Most meg boldog, harmonikus házasságban élek évek óta életem nagy szerelmével. Vége a bulizós korszaknak, nem is hiányzik, teljesen lenyugodtam, a páromon kívül más pasira rá sem nézek, de nem bántam meg a "múltamat", meg a fiatalkori hülyeségeimet.
A kérdésedre: Talán azért nem jó, mert előbb-utóbb rossz híred lenne és lesznek, akik ez alapján ítélnének.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!