Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

Én legszívesebben minden nekem tetsző lánnnyal kipróbálnám, de mivel nem tudok kezdeményezni sem, így maradok magányosan.
Félek, hogyha majd mégis lesz barátnőm emiatt megfogom csalni, mert nem éltem ki magam rendesen.

Én nem tudlak meggyőzni, ezt előre leszögezem. Inkább leírom, én miért nem vagyok az, ebből meg tudod az álláspontom.
Elsősorban nem vagyok képes más emberek érzéseivel játszani. Nem vagyok képes egyszerre több pasit bolondítani, és arra sem vagyok jó, hogy szexkelléknek használjam őket. Arra meg pláne nem, hogy engem használjanak annak.
Szeretek kapcsolatban lenni. Szeretem, ha szeretnek, és szeretek szeretni. Szeretem, hogy biztonságban lehetek, hogy bármiben számíthatok a páromra. Ezt nem felületesen értem.. tényleg mindenben.
Sosem érdekelt mások véleménye. Ezáltal az se érdekel, ha bejövök 1000 pasinak, az a lényeg, hogy annak az egynek tetszek. Jó, nem azt mondom, hogy nem esik jól, de különösebb módon nem foglalkozom azzal, hogy megfeleljek másoknak. Egy embernek akarok megfelelni.
Másrészt nem tudom magamon elviselni a szűk cuccokat, amiből kilóg a fenekem és a mellem. Természetesen nem zsákokat használok ruhának, csak épp annyira nőies, hogy sokat sejtet, de nem mutat sokat.
Viszont pár hsz-t elolvastam, szerintem nem jó, hogy ezen gondolkozol. Én is 4 éve vagyok a párommal. Nem fantáziálok ilyesmikről, ugyanis változatos és nagyon aktív a szexuális életünk. Egész egyszerűen nem kívánok mást. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem nézem meg a férfiakat, de ennél sosem jutok tovább. Nekem tökéletesen megfelel, ami van. :)

Ne legyél ribanc.
Ha ez már eszedbe jut akkor te szerintem kezdesz elhidegülni a párodtól,ez előfordul,emiatt ne érezd magad rosszul.Szerintem te nem is azon gondolkozol,hogy ribanc legyél-e,hanem,hogy mi legyen veletek kettőtökkel,ha arra gondolsz,hogy ribanc leszel akkor te nem vagy tökéletesen boldog vele.Értem,hogy a párod nem adja meg neked azt amire vágysz ezért gondolkozol azon milyen jó lenne a szabadság.Eddig egész életedben csak egy férfival voltál ami elég is ha ő az igazi,de azért nagy különbség van aközött,hogy fűvel-fával lefekszel illetve csak egyel.Azt tanácsolom ne dobd el magadtól ezt a 4 együtt töltött évet,hanem próbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat.Ha ez nem megy akkor ne erőltesd,az érzelmeket úgysem lehet.Szakítsatok,ha nincs más,de ne csald meg semmi esetre sem amíg vele vagy hanem próbáld meg neki tapintatosan megmondani,hogy ez nem működik.A barátod biztos csalódott lesz,de ez a te szabad döntésed,az a lényeg,hogy legyél őszinte.Ha pedig úgy döntesz,hogy szakítasz akkor se légy ribi hanem élj,szórakozz érezd jól magad,de ne úgy,hogy hagyod magad kihasználni szexuálisan.Ismerkedj bátran férfiakkal aztán majd lehet,hogy a 3. vagy az 5. lesz az igazi ezt nem lehet tudni,de nem egy éjszakás kalandokat kell halmozni,hanem törekedj mindig tartós kapcsolatokat építeni.Ez legyen a cél,ha nem jön össze ilyen elsőre hanem lefekszel valakivel aztán rájössz,hogy mégsem ő az igazi,akkor sincs baj,ezek kellemes emlékek lesznek amiket nem kell majd szégyelni,ha megtalálod az igazit,ez nem olyan mintha mindenki használt volna.

Sztem ezen a ribancos dolgon a legtöbb lány elgondolkodik,h miért is jó.Aztán a normálisabbja rájön,h nem érné meg.Egyrészt utána híred menne,akár nagyobb városban is,másrészt ki tudja mit kapnál el.
Én személy szerint azért nem akarok/akartam ribanc lenni,mert kisebb dolgok miatt is szarul érzem magam,hát még ha átmenne rajtam 30-40 pasi.
Biztos jó vmilyen szinten,h mindenki azokat a lányokat akarja,és ez imponál nekik,de nekem erre nincs szükségem.
Maradj a barátoddal,ha egyszer egyedül leszel,akkor kipróbálhatod több fiúval,ezért biztos,h nem éri meg feladni egy jó kapcsolatot.:)

köszi a válaszokat! Igen , meggyőzőek, de már rájöttem hogy erkölcsösebb vagyok én annál mint hogy bárkinek odaadjam magam.
(egyébként szakítottunk a barátommal)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!