Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?
Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.
Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?
Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S
19L

nah?
kérdező 1 csomó válasz bezsebeltél,hogy döntöttél?
vagy kell még pár nap vagy hét gondolkodási idő?:)

félreérttettetek engem. Nem arról beszélek h város ribanca meg hogy akiről mindenki tudja h egy qurva , hanem aki szép, jó alakú, csinos, járogat partizni ott flörtölget..ennyi , nem leszopja a wc-ben , hanem max ha tetszik neki akkor felmegy a csávóhoz.Vagy ha megkívánja egy haverját akkor nem totojázik és lefekszik vele..
vagy nyaralni elmegy egy idegen országba barátnőkkel és ott jó pasikkal.. ilyenek.. nem kell h mindenki tudja h ő egy büdös nagy lotyó.

20:42 vagyok.
Azok a pasik se különbek, akik trófeákat gyűjtenek. Lehet mindent szerintem, csak mértékkel. Ez olyan dolog mint pl. mikor jól beiszol. Pillanatnyilag jó, de aztán a másnap...
Több olyat hallottam már, hogy élte vki világát aztán megbánta amiket tett.
Hosszú távra érdemesebb tervezni, hogy mivel jársz jobban majd egy idő után.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:48
Igazad van, a kérdező nem érti, amit írunk neki. :D

ÉN azt mondom, hogy mielőtt az lennél, először gyere össze velem! Utána tőlem azt csinálsz amit akarsz!!
Noss??? holnap mikor jó neked?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!