Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Győzzön meg valaki! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győzzön meg valaki! Miért nem jó ribancnak lenni?

Figyelt kérdés

Leszögezem még az elején. Nem vagyok az. 4 éve párkapcsolatban vagyok,ő volt az első minden téren...Viszont sajnos néha irigylem azokat a lányokat akik azt csinálnak amit csak akarnak,buliznak,pasiznak stb, és ha megtetszik nekik valaki ,és szexuálisan vonzódnak hozzá akkor lefekszenek vele :/...néha eljátszom a gondolattal milyen lehet egy idegennel aki nagyon bejön.:/ rossz érzés hogy ilyeneket gondolok, de sajnos néha az álmaimban is előjön az h mással csinálom.

Tehát a kérdésre visszatérve ? Miért nem jó ribancnak lenni, úgy kinézni hogy mindenki meg akarjon dugni? a pasik úgyis ezt szeretik nem?A könnyen kapható csinibabákat (okés nem komoly kapcsolatra, de nyilván ha egy ilyen lány komoly kapcsolatot akar akkor majd változtat) Azon kívül h milyen a megítélése egy ilyen lánynak,hogy nem kell csak megbaxni, azon kívül miért nem jó?Nem látom olyan rossz dolognak . És ha valaki titokban csinálja?

Nem szeretném ha kioktatnátok hogy "te neked már ribanc a felfogásod és az is vagy legbelül" "hagyd el a csávódat és menj ribanckondi ha ez kell" stb stb... Én ŐSZINTÉN szeretném ha valaki MEGGYŐZNE hogy ez NEM JÓ! érvekkel alátámasztva esetleg saját vagy más tapasztalatával , mert higgyétek el nekem sem tetszik a hozzáállásom :S Szeretném ha nem járna ilyeneken a fejem :S

19L

2011. aug. 8. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:

nah?

kérdező 1 csomó válasz bezsebeltél,hogy döntöttél?

vagy kell még pár nap vagy hét gondolkodási idő?:)

2011. aug. 8. 20:44
 32/138 anonim ***** válasza:
91%
nem szándékozlak meggyőzni. régen nekem is eszembe jutott, hogy talán könnyebb azoknak a lányoknak az élete, akik"ribanckodnak"... Akartam így öltözni, játszani a pasikkal, hatalmat szerezni felettük. És ez a mai napig hasonló, csak épp a barátommal akarok játszani, elérni egy szexi ruhával, hogy a lábam előtt csússzon, és aztán szerelmeskedni vele. Van egy barátnőm, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, és ő randizgat is össze-vissza, pedig 3 éve van pasija. A lényeg az, hogy ha valóban szeretnél olyan lenni, akkor gond van a kapcsolatoddal, amit meg kéne oldanod. Ha viszont csak az hiányzik, hogy hatalmad legyen a pasik fölött, akkor szerezz be egy olyan cuccot, amitől elájul a barátod;)
2011. aug. 8. 20:45
 33/138 A kérdező kommentje:

félreérttettetek engem. Nem arról beszélek h város ribanca meg hogy akiről mindenki tudja h egy qurva , hanem aki szép, jó alakú, csinos, járogat partizni ott flörtölget..ennyi , nem leszopja a wc-ben , hanem max ha tetszik neki akkor felmegy a csávóhoz.Vagy ha megkívánja egy haverját akkor nem totojázik és lefekszik vele..

vagy nyaralni elmegy egy idegen országba barátnőkkel és ott jó pasikkal.. ilyenek.. nem kell h mindenki tudja h ő egy büdös nagy lotyó.

2011. aug. 8. 20:45
 34/138 anonim ***** válasza:
jajj én is h mennék idegen országba.. ááá, csak hallgatom itt a beszámolókat.. :S
2011. aug. 8. 20:46
 35/138 anonim ***** válasza:
89%

20:42 vagyok.

Azok a pasik se különbek, akik trófeákat gyűjtenek. Lehet mindent szerintem, csak mértékkel. Ez olyan dolog mint pl. mikor jól beiszol. Pillanatnyilag jó, de aztán a másnap...

Több olyat hallottam már, hogy élte vki világát aztán megbánta amiket tett.

Hosszú távra érdemesebb tervezni, hogy mivel jársz jobban majd egy idő után.

2011. aug. 8. 20:46
 36/138 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ez kiderül, tudod az emberek pletykásak.. :))
2011. aug. 8. 20:47
 37/138 anonim ***** válasza:
0%
amugy se értem, h minek mindjárt a házasságra tervezni.. inkabb eljunk, egyszer elunk :)
2011. aug. 8. 20:48
 38/138 anonim ***** válasza:
93%
Kajak, ami itt megy az jobb mint bármelyik sorozat:DDDDDDDD
2011. aug. 8. 20:48
 39/138 Cicuskaaa123 ***** válasza:
51%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:48

Igazad van, a kérdező nem érti, amit írunk neki. :D

2011. aug. 8. 20:50
 40/138 anonim ***** válasza:
51%

ÉN azt mondom, hogy mielőtt az lennél, először gyere össze velem! Utána tőlem azt csinálsz amit akarsz!!

Noss??? holnap mikor jó neked?

2011. aug. 8. 20:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!