Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
Jajj. Már megint jön a gumi-><-tabi párharc, és a kérdés a fő kérdés meg elnapolva. -.-'
Kérdező: kapcsolat elején szokás gumit húzni, mert akkor még nem stabil a kapcsolat arra ,hogy a következményeket fellehessen keserűség nélkül vállalni.
A későbbiekben kialakul ,vagy megbeszélitek mi legyen a továbbiakban. Ha úgy érzed, nem vagy érett hozzá, hogy beválalj egy "becsúszott" babát, és a többi módszer vagy nem szimpatikus vagy nem ítéled biztonságosnak akkor marad a gumi. Ezt a barátoddal meg kell beszélned. Te rizikósnak ítéled a tablettát és nem akarod szedni. A te tested ,a te felelősséged, a te döntésed. Ha ezt ő nem fogadja el, ill. mégsem próbál a gondotokra valami egyéb javaslatot kitalálni, akkor nem is érdekli más, mint az ő élvezete és kész.
Te élsz ebbe a párkapcsolatban neked kell tudnod a viszonyokat. Én ennyit tudok tanácsolni neked.
21/L
Köszi mindenkinek a választ!!!
Ez különösen "tetszett":
Wyatt5555 válasza...
Akkor neked barátom :
Ismerjük egymást? Mert annyira jól elmondtál mindent , hogy önző p*csa vagyok , hogy kínozni akarom fa.szimat , hogy nekem semmi se jó és éretlen vagyok a szexhez.
És te nem vagy éretlen ? Arra nem vagy képes , hogy önző p*csázás nélkül elmond a véleményed. Önző p*csázd le azt akit ismersz...ááá , elfelejtettem , hogy te mindent tudsz , akkor hívjál már fel és mondjad ott nekem , hogy önző pi.csa vagyok.
az utolsó 2-3 oldalt nem fogom végigolvasni, de...
1. aki azt a maybe-babys szarságot írogatja, és aztán következő kommentben megdícséri magát hogy végre egy értelmes hozzászólás, és azt hiszi hogy nem vesszük észre ne haragudj te egy nagyon nagy szégyen vagy.
2. kérdező ha jól láttam 17 éves vagy, egy korodbeli srác nehogymár ne bírja ki ha csak óvszerrel szexelhet, ehhez kapcsolódóan valaki írogatott olyasmit hogy ha élete végéig gumiban kéne csinálnia akkor tuti megcsalná a csajt, hát barátom, retardált vagy, ki beszélt itt egy életről? 17-18 éves kispajtás ki fogja bírni, ha szeret téged, ha nem akkor jobb is ha elhajtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!