Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
Hm..jobban belegondolva..én sem lennék hajlandó
csak és kizárólag gumival csinálni...
Az egyfajta falat emel közétek,és kábé negyed annyira érzem benne a páromat,mint nélküle.
"de én nem akarok terhes lenni csak azért mert úgy jobb"
De nem bizol a MAybe-Baby-modszerben? Vagy mas modszerrel is kombinalhatod, női ovszer, pesszárium, stb... annyi modszer van.
nagyon helyes a hozzáállásod.
te lehetsz terhes, és ha ilyen a hozzáállása, akkor vszeg ha becsúszik a gyerek, úgy fog otthagyni, mint a sicc, az életben nem hallasz felőle többet.
ha nagyon nem akarsz tablettát szedni (bár nem értem, mi ez az ellenszenv, én két éve szedem, és kutya bajom, megbízok benne, nyugodtan szexelek, kell e még ennél több?), akkor én a helyedben igenis kijelenteném, hogy vagy óvszer, vagy nincs szex.
sok hisztis hülye pasi. nekik aztán tökmindegy, hogy a lány teherbe esik e, csak nekik legyen jobb-.-" idióta önző p*csök. persze nekünk a terhesség sokkal kevésbé kellemetlen, mint 1-2 óra szex gumi nélkül... valóban. mennyi nyápic "férfi" lett, komolyan. ilyet kijelentene nekem valaki, dobnám a fenébe.
köszi a válaszod 10:15ös!!! :)
Többiek ...17 vagyok és egyenlőre nem akarok semmilyen hormonális fogamzásgátló módszert használni , hüvelygyűrűt , pesszáriumot meg stb-t sem.
Később fogom gumi nélkül csinálni amikor már nem gáz , ha esetleg becsúszik ...
A következőt ajánlom:
Ha vagytok elég érettek hozzá akkor szépen felmész az összes teherbe eséssel kapcsolatos oldallal. Kiművelődsz a női ciklusról. Mikor vagy termékeny, mikor van esélyed a teherbe esésre. Továbbá tájékozódsz, a spermiumok életéről. Egyszóval kitéve betéve tudod a párod és a saját tested működését. Utána jöhet a természetes fogamzás gátló módszerek. Ebből is kiművelődsz. Ezek többsége azon alapul, hogy megfigyeled a tested és meghatározod a termékeny időszakokat és akkor használod a gumit (menstuációs naptár vezetése ajánlott. Min. 3 hónap adat kell a ciklusodról, hogy utána következtetni lehessen az ovulációdra). A többi napon megszakítás is megengedett.
Én másfél éve használom ezt a módszert.
De ezt csak olyan párok alkalmazhatják, aki elég érettek, fegyelmezettek ehhez, és a kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy felvállalják a következményeket.
21/L
Amúgy megkérdezném a barátod: Gyerek vagy gumi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!