Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
12%
Ahogy gondolod. De nekem fontos a meztelen futyit is érezni a puncimban, szovan én a Maybe-Baby-re szavazok ovszermentes napokon.:)
2011. júl. 3. 10:01
 2/100 A kérdező kommentje:
persze gumi nélkül sokkal jobb , csináltam már úgy ...de én nem akarok terhes lenni csak azért mert úgy jobb...rohadtul nem éri meg
2011. júl. 3. 10:02
 3/100 anonim ***** válasza:
12%

Hm..jobban belegondolva..én sem lennék hajlandó

csak és kizárólag gumival csinálni...

Az egyfajta falat emel közétek,és kábé negyed annyira érzem benne a páromat,mint nélküle.

2011. júl. 3. 10:04
 4/100 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem érzed így biztonságosnak, akkor mindenképpen védekezzetek valahogy... Te lehetsz terhes, és a nemi betegségek is elsősorban a nőkre veszélyesek, a férfiaknak inkább csak kellemetlenek... Mi az, hogy kijelentette? A párkapcsolat attól PÁRkapcsolat, hogy két emberről szól, és ha a többi barátnőjével is ezt az elvet követte... na mindegy. Találjatok olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
2011. júl. 3. 10:06
 5/100 anonim ***** válasza:
18%

"de én nem akarok terhes lenni csak azért mert úgy jobb"

De nem bizol a MAybe-Baby-modszerben? Vagy mas modszerrel is kombinalhatod, női ovszer, pesszárium, stb... annyi modszer van.

2011. júl. 3. 10:09
 6/100 anonim ***** válasza:
85%

nagyon helyes a hozzáállásod.

te lehetsz terhes, és ha ilyen a hozzáállása, akkor vszeg ha becsúszik a gyerek, úgy fog otthagyni, mint a sicc, az életben nem hallasz felőle többet.

ha nagyon nem akarsz tablettát szedni (bár nem értem, mi ez az ellenszenv, én két éve szedem, és kutya bajom, megbízok benne, nyugodtan szexelek, kell e még ennél több?), akkor én a helyedben igenis kijelenteném, hogy vagy óvszer, vagy nincs szex.

sok hisztis hülye pasi. nekik aztán tökmindegy, hogy a lány teherbe esik e, csak nekik legyen jobb-.-" idióta önző p*csök. persze nekünk a terhesség sokkal kevésbé kellemetlen, mint 1-2 óra szex gumi nélkül... valóban. mennyi nyápic "férfi" lett, komolyan. ilyet kijelentene nekem valaki, dobnám a fenébe.

2011. júl. 3. 10:15
 7/100 anonim ***** válasza:
*gumi nélkül = gumival, bocs
2011. júl. 3. 10:16
 8/100 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod 10:15ös!!! :)

Többiek ...17 vagyok és egyenlőre nem akarok semmilyen hormonális fogamzásgátló módszert használni , hüvelygyűrűt , pesszáriumot meg stb-t sem.

Később fogom gumi nélkül csinálni amikor már nem gáz , ha esetleg becsúszik ...

2011. júl. 3. 10:20
 9/100 anonim ***** válasza:
20%

A következőt ajánlom:

Ha vagytok elég érettek hozzá akkor szépen felmész az összes teherbe eséssel kapcsolatos oldallal. Kiművelődsz a női ciklusról. Mikor vagy termékeny, mikor van esélyed a teherbe esésre. Továbbá tájékozódsz, a spermiumok életéről. Egyszóval kitéve betéve tudod a párod és a saját tested működését. Utána jöhet a természetes fogamzás gátló módszerek. Ebből is kiművelődsz. Ezek többsége azon alapul, hogy megfigyeled a tested és meghatározod a termékeny időszakokat és akkor használod a gumit (menstuációs naptár vezetése ajánlott. Min. 3 hónap adat kell a ciklusodról, hogy utána következtetni lehessen az ovulációdra). A többi napon megszakítás is megengedett.

Én másfél éve használom ezt a módszert.

De ezt csak olyan párok alkalmazhatják, aki elég érettek, fegyelmezettek ehhez, és a kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy felvállalják a következményeket.

21/L

Amúgy megkérdezném a barátod: Gyerek vagy gumi?

2011. júl. 3. 10:25
 10/100 anonim ***** válasza:
50%
Én azt hiszem, egyetlen hormonalis fogamzasgatlo modszert sem ajanlottam, megis felsoroltam 3-mat, es azon kivul is van....
2011. júl. 3. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!