Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 21/100 anonim ***** válasza:
0%

10:38"de előtte másfél évig nem hisztizett az óvszerben"

Viszont amiről nem tudsz,az nem fáj...

2011. júl. 3. 10:41
 22/100 napietus ***** válasza:

70%-os, ha a lány óvszert szed oké, egyébként felelőtlenség.

(ezzel a hozzállással jól is járnak a lányok, ha dobod őket, hálát mondhatnak érte a jószerencsének).

2011. júl. 3. 10:44
 23/100 anonim ***** válasza:
100%
savanyú a szőlő, édesem? hidd el, nem csak olyan p*csfejek léteznek, mint te, hogyha valami nem tetszik, akkor megcsalják a "párjukat". ez egy gerinctelen, töketlen hozzáállás, de hát egészségedre, lúzerkém^^
2011. júl. 3. 10:44
 24/100 anonim ***** válasza:
62%

Óvszert szed? XD

Ezt kifejtenéd bővebben etus? XDDD

2011. júl. 3. 10:45
 25/100 anonim ***** válasza:
100%
valaki itt annyira felszínes, hogy csak a kis elírásokra képes reagálni, mert nincsen normális véleménye a témákról:) ezzel is csak magadat égeted, okoska!:)
2011. júl. 3. 10:46
 26/100 napietus ***** válasza:
100%
elírtam, gyógyszert akartam írni...úgy látszik ez egy ilyen nap :D:D:D
2011. júl. 3. 10:46
 27/100 anonim ***** válasza:
0%

Oké 86%-os,aztán ne sípolj a jövőben,hogy mekkora szemetek a pasik...

XDDD

2011. júl. 3. 10:48
 28/100 A kérdező kommentje:

" A lehető leghamarabb dobnám az olyan csajt,akihez védőruha viselete kötelező!"

oké dobjad !!! Who cares ? :D

2011. júl. 3. 10:49
 29/100 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után sehogy...

Ki tudja, hány csajjak kufircolt már gumi nélkül, és milyen fertőzéseket ad át.

Az életben nem engednék a lábam közé olyan pasit, aki ennyire nem használ óvszert, kell a fenének tripper, ghonorrea, meg ki tudja milyen fertőzések.

Annyira szeret, hogy inkább te legyél egyedülálló anya, minthogy neki gumit kelljen húzni.

Pff...

Figyelj, 10 éve vagyok házas, a második gyerek után nem használhattam már hormonális fogamzásgátlást, a spirált sem bírom, még nem tudtunk dönteni, hogy 100% nem akarunk több gyereket, addig az elkötést nem akarjuk.

Marad az óvszer.

És még 3 év után is mindig élünk, nem haltunk bele.

Azon gondolkodj el, ő miért nem hajlandó megtenni azt, amit a férjem igen, pedig nálunk nem szakadna össze a világ, ha becsúszik egy baba.

2011. júl. 3. 10:51
 30/100 anonim ***** válasza:
0%

Csak ne csodálkozz,ha "papa később megy haza néha..."

LOL

2011. júl. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!