Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 61/100 anonim ***** válasza:
100%

hát én szedtem tablettát, de attól még a véleményem ugyanez. aki nem képes felvenni az óvszert a kapcsolat elején néhány hónapig, az elmehet a fenébe^^

ja, és a barátomon sem nagyon fedeztem fel, hogy óvszerben ne élvezné. plusz volt, hogy ő kérte, hogy csináljuk óvszerben, mert olyan rég volt már, és izgi:D

2011. júl. 3. 11:28
 62/100 anonim ***** válasza:
6%
Elég szemétül állsz hozzá a témához.Te semmit nem vagy hajlandó tenni az ügy érdekében,kanod persze szenvedjen mindíg helyetted.Önző pi.csa vagy :P Az,hogy nem akarsz fogigátlót szedni az még oké.De annyi más van amit tehetnél,de persze neked azok se jók.Te csak a fa.szidat akarod kínozni.Egy kapcsolatban mindkét félnek engedni kell.Úgy csinálsz mintha te lesza.rnád van-e szex,elvégre az csak neki jó,érezze magát megtisztelve hogy dughat .. Igen,mond csak meg neki hogy vagy gumi nélkül,vagy sehogy.Remélem a sehogy lesz a nyerő,és szétmentek.Nemkell még neked se kan se szex,éretlen vagy még hozzá.Maradj inkább a masztinál,ott legalább nem kell kompromisszum.
2011. júl. 3. 11:30
 63/100 napietus ***** válasza:
én is gyógyszert szedetm amíg férjhez nem mentem :) de friss kapcsolatban ennek ellenére ragaszkodtam az óvszerhez. sok betegség van, amit a férfi észre sem vesz, mert ő tünetmentes, csak hordozza. szóval erről ennyit...
 64/100 anonim ***** válasza:
0%

"drágám,csinálhatnánk gumiban? Mert az már olyan rég volt,mikor nem éreztem semmit,és annyira de annyira izgi" XDDDD

Ne hintáztassál már:)

65/100 anonim ***** válasza:
Wyatt5555---->ment a zöldpacsi!:)
2011. júl. 3. 11:31
 66/100 anonim ***** válasza:
89%

szerepjátékról még sosem hallottál, ugye? jaa, igaz, szexkapcsolatban csak a dugás, meg az orgazmus a lényeg, aztán csá:D mi játszottunk egymással, kipróbáltunk dolgokat, és sosem panaszkodott, hogy óvszerben nem érez semmit. lehet a te puhap*csöd még arra is béna, hogy érezzen bármit:D

és peeeeersze, a lányok azért nem szednek gyógyszert, mert milyen jó poén kínozni a barátjukat:3 tényleg nagyon vicces! most jól lebuktattál minket, hallod-e:S mi lesz így velünk. kénytelenek leszünk kitalálni, hogy csókolózni is csak óvszerrel a nyelven lehet, különben mivel kínoznánk a pasinkat:(((

2011. júl. 3. 11:34
 67/100 anonim ***** válasza:
0%

A te pasid egy papucs,ilyen nagypofájú nő mellett csak egy szót ismerhet:"igenis" XD

Próbált volna panaszkodni,leüvöltötted volna a haját...

mellesleg a szerepjáték,és az óvszer között egyedül te találtál összefüggést! Gratulálok! XDDD

2011. júl. 3. 11:38
 68/100 anonim ***** válasza:
100%

persze, neked csak a WoW a szerepjáték:)

de nem fogom leírni, mi mit játszottunk el, mert semmi közöd hozzá^^

lényeg a lényeg: veled is csak nőtt az isten állatkertje.

mindenki azt csinál, amit akar, ha vkinek nem tetszik az óvszer, nyugodtan hagyja ott a bnőjét, csak jót tesz neki ezzel. hálistennek vannak olyan pasik, akik nem így gondolkodnak, és addig a jó^^

te meg remélem találsz egy óvszer nélkül szívesen szeretkezős lányt, és majd lerohad a farkad mellette!:D és akkor majd kétségbeesetten írsz ide, hogy úristen, mit csinálj, ha egy hatalmas gennyes kiütés lett az egészből^^

2011. júl. 3. 11:42
 69/100 anonim ***** válasza:
70%-os, te nagyon ostoba vagy. Ha egyszer senki nem ismer ilyen pasikat, akkor lehet mégis benned van a hiba, mert te vagy a kisebbség... mondom ezt én is úgy, hogy tablettát szedek, de a barátom még emellett is hajlandó lett volna óvszert húzni, én mondtam neki, hogy tök felesleges.
2011. júl. 3. 11:42
 70/100 napietus ***** válasza:
ez egy parttalan vita, amit itt folytattok. az én véleményem összefoglalva: friss kapcsolatnál mindenképpen óvszer (a nagy óvszerellenesek itt már le is lépnek, nem kár értük, inkább veszítsek egy pasit mint az egészségemet), aztán meg meg kell ezt beszélni. vagy tabletta, vagy óvszer, a többi módszer elég nagy kockázattal jár. ha már vannak gyerekek, szóba jöhet a spirál is, de azt van, aki nem bírja.
2011. júl. 3. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!