Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
hát én szedtem tablettát, de attól még a véleményem ugyanez. aki nem képes felvenni az óvszert a kapcsolat elején néhány hónapig, az elmehet a fenébe^^
ja, és a barátomon sem nagyon fedeztem fel, hogy óvszerben ne élvezné. plusz volt, hogy ő kérte, hogy csináljuk óvszerben, mert olyan rég volt már, és izgi:D
"drágám,csinálhatnánk gumiban? Mert az már olyan rég volt,mikor nem éreztem semmit,és annyira de annyira izgi" XDDDD
Ne hintáztassál már:)
szerepjátékról még sosem hallottál, ugye? jaa, igaz, szexkapcsolatban csak a dugás, meg az orgazmus a lényeg, aztán csá:D mi játszottunk egymással, kipróbáltunk dolgokat, és sosem panaszkodott, hogy óvszerben nem érez semmit. lehet a te puhap*csöd még arra is béna, hogy érezzen bármit:D
és peeeeersze, a lányok azért nem szednek gyógyszert, mert milyen jó poén kínozni a barátjukat:3 tényleg nagyon vicces! most jól lebuktattál minket, hallod-e:S mi lesz így velünk. kénytelenek leszünk kitalálni, hogy csókolózni is csak óvszerrel a nyelven lehet, különben mivel kínoznánk a pasinkat:(((
A te pasid egy papucs,ilyen nagypofájú nő mellett csak egy szót ismerhet:"igenis" XD
Próbált volna panaszkodni,leüvöltötted volna a haját...
mellesleg a szerepjáték,és az óvszer között egyedül te találtál összefüggést! Gratulálok! XDDD
persze, neked csak a WoW a szerepjáték:)
de nem fogom leírni, mi mit játszottunk el, mert semmi közöd hozzá^^
lényeg a lényeg: veled is csak nőtt az isten állatkertje.
mindenki azt csinál, amit akar, ha vkinek nem tetszik az óvszer, nyugodtan hagyja ott a bnőjét, csak jót tesz neki ezzel. hálistennek vannak olyan pasik, akik nem így gondolkodnak, és addig a jó^^
te meg remélem találsz egy óvszer nélkül szívesen szeretkezős lányt, és majd lerohad a farkad mellette!:D és akkor majd kétségbeesetten írsz ide, hogy úristen, mit csinálj, ha egy hatalmas gennyes kiütés lett az egészből^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!