Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem.
mellesleg ha kicsit figyelmesebben olvasnál láthatnád, hogy nem vagyok együtt senkivel, és az exemmel összejárva óvszerrel szexelünk. na erre mi a beszólásod?:D lehet, hogy csak a te kis puha minip*csöd nem viseli el a gumit?
" hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem. 2
Valamit felreerettel, a Maybe-Baby egy keszulek, amivel szeretkezel elott megnezheted, hogy aznap fogamzokepes vagy-e vagy sem. Ha fogamzokepes vagy, csak akkor kell ovszert hasznalni ertelemszeruen. A nő egy honapban 2-3 napon at fogamzokepes MAXIMUM!! Kár a tobbi napot "elvesztegetni". Én ezt hasznalom, bar gep nelkul is tokeletesen tudom, hogy mikor van érett petesejtem, de megerositesnek jo. (35L)
" hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem. "
Valamit felreerettel, a Maybe-Baby egy keszulek, amivel szeretkezes elott megnezheted, hogy aznap fogamzokepes vagy-e vagy sem. Ha fogamzokepes vagy, csak akkor kell ovszert hasznalni ertelemszeruen. A nő egy honapban 2-3 napon at fogamzokepes MAXIMUM!! Kár a tobbi napot "elvesztegetni". Én ezt hasznalom, bar gep nelkul is tokeletesen tudom, hogy mikor van érett petesejtem, de megerositesnek jo. (35L)
vannak már férfi fogamzásgátlók is. külföldön már használják. és sok pasi tudjátok miért nem szereti a felmérések szerint? mert leállítja az ondótermelést:DDD hát ez tényleg szörnyű. és akkor mondjátok, hogy nem vagytok hisztisek, aha.
a legtöbb lány nem akarja. ti akarnátok hormonális dolgokat szedni, amitől ingerlékenyek vagytok, híztok, összezavarodik a szervezetetek? amikor már az óvszert sem vagytok képesek felvenni, csak mert nem érezni annyira jól? hát lol. persze, hogy nektek megint ne kelljen csinálni semmit, csak dugni. gratulálok. sok gerinctelen f*sz. milyen jó, hogy egy ilyen múzeumi ökröt sem ismerek személyesen.
(megjegyzem, én szedtem foggátlót 2 évig. de attól még a véleményem ez. friss kapcsolatban újra óvszert használok, majd ha komolynak ígérkezik a dolog, akkor váltok foggátlóra. fölöslegesen nem adok ki havi 2-3000-t, mert nincs rá keret. az persze egyikőtöknek sem jut eszébe mondás nélkül soha, hogy beszálljon a költségekbe. de ez persze mindegy is, csak nektek legyen jó. szánalmasak vagytok:))
Etus..tőled nem vártam ekkora hülyeséget...XD
Napokig? 2-3 óráig max...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!