Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 41/100 anonim ***** válasza:
29%
Jajj maradjatok már meg, az esetek 99%-ban nem az van h a lány nem szedheti a gyógyszert hanem az h nem akarja! Úgyhogy ne ezzel az 1%-al példálózzatok itt, aki tényleg nem szedheti! Mert a kérdező is szedhetné, csak úri kedve úgy tartja, hogy nem, és inkább a barátját szivatja.
2011. júl. 3. 11:05
 42/100 anonim ***** válasza:
100%

hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem.

mellesleg ha kicsit figyelmesebben olvasnál láthatnád, hogy nem vagyok együtt senkivel, és az exemmel összejárva óvszerrel szexelünk. na erre mi a beszólásod?:D lehet, hogy csak a te kis puha minip*csöd nem viseli el a gumit?

2011. júl. 3. 11:06
 43/100 napietus ***** válasza:
0%
mondjuk én is sokkal jobb és biztonságosabb módszernek tartom a tablettát, és sok az elterjedt tévhit ezzel kapcsolatban, nem kéne a lányoknak mindet elhinni. lehet, hogy a 30 évvel ezelőtti készítményekre ezek igazak voltak, de ma már nem azok.
2011. júl. 3. 11:07
 44/100 anonim ***** válasza:
26%

" hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem. 2

Valamit felreerettel, a Maybe-Baby egy keszulek, amivel szeretkezel elott megnezheted, hogy aznap fogamzokepes vagy-e vagy sem. Ha fogamzokepes vagy, csak akkor kell ovszert hasznalni ertelemszeruen. A nő egy honapban 2-3 napon at fogamzokepes MAXIMUM!! Kár a tobbi napot "elvesztegetni". Én ezt hasznalom, bar gep nelkul is tokeletesen tudom, hogy mikor van érett petesejtem, de megerositesnek jo. (35L)

2011. júl. 3. 11:09
 45/100 anonim ***** válasza:
50%

" hagyjuk már ezt a maybe-baby szart, a nőnek igenis nem mindegy, hogy becsúszik e, vagy sem. "

Valamit felreerettel, a Maybe-Baby egy keszulek, amivel szeretkezes elott megnezheted, hogy aznap fogamzokepes vagy-e vagy sem. Ha fogamzokepes vagy, csak akkor kell ovszert hasznalni ertelemszeruen. A nő egy honapban 2-3 napon at fogamzokepes MAXIMUM!! Kár a tobbi napot "elvesztegetni". Én ezt hasznalom, bar gep nelkul is tokeletesen tudom, hogy mikor van érett petesejtem, de megerositesnek jo. (35L)

2011. júl. 3. 11:10
 46/100 anonim ***** válasza:
Na végre egy érett,normális hozzászólás:)
2011. júl. 3. 11:11
 47/100 anonim ***** válasza:
77%

vannak már férfi fogamzásgátlók is. külföldön már használják. és sok pasi tudjátok miért nem szereti a felmérések szerint? mert leállítja az ondótermelést:DDD hát ez tényleg szörnyű. és akkor mondjátok, hogy nem vagytok hisztisek, aha.

a legtöbb lány nem akarja. ti akarnátok hormonális dolgokat szedni, amitől ingerlékenyek vagytok, híztok, összezavarodik a szervezetetek? amikor már az óvszert sem vagytok képesek felvenni, csak mert nem érezni annyira jól? hát lol. persze, hogy nektek megint ne kelljen csinálni semmit, csak dugni. gratulálok. sok gerinctelen f*sz. milyen jó, hogy egy ilyen múzeumi ökröt sem ismerek személyesen.

(megjegyzem, én szedtem foggátlót 2 évig. de attól még a véleményem ez. friss kapcsolatban újra óvszert használok, majd ha komolynak ígérkezik a dolog, akkor váltok foggátlóra. fölöslegesen nem adok ki havi 2-3000-t, mert nincs rá keret. az persze egyikőtöknek sem jut eszébe mondás nélkül soha, hogy beszálljon a költségekbe. de ez persze mindegy is, csak nektek legyen jó. szánalmasak vagytok:))

2011. júl. 3. 11:11
 48/100 napietus ***** válasza:
100%
és a spontán ovulációval mit kezdesz? meg azzal, hogy a hímivarsejtek napokig életképesek Benned? lehet, hogy ma még nem vagy fogamzóképes, de holnap az leszel...hát azért ne haragudj, de 35 évesen lehetne több felelősségérzet Benned...
2011. júl. 3. 11:12
 49/100 anonim ***** válasza:
0%

Etus..tőled nem vártam ekkora hülyeséget...XD

Napokig? 2-3 óráig max...

2011. júl. 3. 11:13
 50/100 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az orvosi tankönyveinkben is napokat írnak, pedig azt nem ijesztgetésnek, hanem tájékoztatásnak szánják...
2011. júl. 3. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!