Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
figyelj, te döntesz. én megmondanám neki, hogy gumit húzol kisbarátom, vagy dughatod a fa odvába, de belém tuti nem...
te leszel terhes és te fogsz abortuszra menni. a mindenféle kuruzsló módszerekben meg úgy mint: megszakítás, ráolvasás, naptármódszer stb. jobban is teszed, ha nem hiszel. az olyanok támogatják rendszeresen 30 eFT-os adományaikkal a helyi kórház nőgyógyászati osztályát, akik hisznek ebben...
egyébként én azon is elgondolkodnék, kell-e nekem egyáltalán egy ilyen szinten önző, felelőtlen pasi.
10:16"*gumi nélkül = gumival, bocs"
persze,magától értetődik...
Te am szőke vagy? XD
Ilyenkor nagyon fel tudtok háborodni,csajok...
Aztán ajvékoltok,hogy így meg úgy félrelépett a párom..
mind egyforma,mitcsináljak? XDDD
10:50-es ... ez tetszett "
figyelj, te döntesz. én megmondanám neki, hogy gumit húzol kisbarátom, vagy dughatod a fa odvába, de belém tuti nem... " ... :D és tök igaz :)
10:50-es,ez nekem is teteszeni fog..
Majd 10:50-kor XDDD
10:30as* bocsi
10:32es , ha lehetséges lenne az , hogy pasik is szüljenek akkor szívesen megnézném , ahogy terhes vagy és kíváncsi lennék , hogy ajvékolsz e vagy nem :D
kedves 10:30-as, te sosem szoktál elírni semmit, igaz?:)
és nem, barna vagyok. nem csak azt az egy rontást kéne nézned, hanem a többi igazságtartalmát is.
normális pasi kibírja óvszerben. az én barátom sosem kérte, hogy használjunk mást, én döntöttem a fogamzásgátló mellett, de előtte másfél évig nem hisztizett az óvszerben. aki meg emiatt félrelép, tegye meg, kívánom neki, hogy száradjon le a farka:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!