Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 11/100 anonim ***** válasza:
54%
jó, de most pl a női óvszer ugyanaz, mint a férfi. ugyanúgy "nem érzik" benne egymást...
2011. júl. 3. 10:30
 12/100 napietus ***** válasza:
100%

figyelj, te döntesz. én megmondanám neki, hogy gumit húzol kisbarátom, vagy dughatod a fa odvába, de belém tuti nem...

te leszel terhes és te fogsz abortuszra menni. a mindenféle kuruzsló módszerekben meg úgy mint: megszakítás, ráolvasás, naptármódszer stb. jobban is teszed, ha nem hiszel. az olyanok támogatják rendszeresen 30 eFT-os adományaikkal a helyi kórház nőgyógyászati osztályát, akik hisznek ebben...

egyébként én azon is elgondolkodnék, kell-e nekem egyáltalán egy ilyen szinten önző, felelőtlen pasi.

13/100 anonim ***** válasza:

10:16"*gumi nélkül = gumival, bocs"

persze,magától értetődik...

Te am szőke vagy? XD

14/100 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor nagyon fel tudtok háborodni,csajok...

Aztán ajvékoltok,hogy így meg úgy félrelépett a párom..

mind egyforma,mitcsináljak? XDDD

2011. júl. 3. 10:32
 15/100 A kérdező kommentje:

10:50-es ... ez tetszett "

figyelj, te döntesz. én megmondanám neki, hogy gumit húzol kisbarátom, vagy dughatod a fa odvába, de belém tuti nem... " ... :D és tök igaz :)

2011. júl. 3. 10:33
 16/100 anonim ***** válasza:

10:50-es,ez nekem is teteszeni fog..

Majd 10:50-kor XDDD

2011. júl. 3. 10:34
 17/100 napietus ***** válasza:
100%
az ilyen inkább lépjen félre, és ejtse teherbe a krváját, ne engem, én azt mondom. nem nagy kár érte...
2011. júl. 3. 10:35
 18/100 A kérdező kommentje:

10:30as* bocsi

10:32es , ha lehetséges lenne az , hogy pasik is szüljenek akkor szívesen megnézném , ahogy terhes vagy és kíváncsi lennék , hogy ajvékolsz e vagy nem :D

2011. júl. 3. 10:36
 19/100 anonim ***** válasza:
0%
A lehető leghamarabb dobnám az olyan csajt,akihez védőruha viselete kötelező!
2011. júl. 3. 10:38
 20/100 anonim ***** válasza:
100%

kedves 10:30-as, te sosem szoktál elírni semmit, igaz?:)

és nem, barna vagyok. nem csak azt az egy rontást kéne nézned, hanem a többi igazságtartalmát is.

normális pasi kibírja óvszerben. az én barátom sosem kérte, hogy használjunk mást, én döntöttem a fogamzásgátló mellett, de előtte másfél évig nem hisztizett az óvszerben. aki meg emiatt félrelép, tegye meg, kívánom neki, hogy száradjon le a farka:D

2011. júl. 3. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!