Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?2011. júl. 3. 09:57
91/100 anonim válasza:
Szia, en vagyok, aki a Maybe-Baby fantazianevu patikai keszulekkel vedekezik, es 35 eves vagyok, nem szorulok ra 17 evesek dicseretere, nem is vettem eszre, hogy megdicsert valaki, alig birom kovetni, hogy melyik hozazzsolas melyik hozzaszolasra valasz, és ugy latom, mas se. Viszont fontosnak tartom, hogy tudatosodjon az emebrekben, hoyg ez egy nagyon jo modszer, mert ugy latom, hoyg nem eleg ismert, pedig azt hittem, hogy az. Nem ertem, miert szarsag, ugyanolyan a megelozesi hatasfoka, mint a tablettanak, csakhogy nem kell szedni semmit, mindneki hasznalhatja. Azt hiszem, meg mindig nem erted, mirol van szo, ha szarsagnak tartod. 35 L
92/100 A kérdező kommentje:
21:35ös , ha tényleg érdekel írok privátot.
Ez a maybe baby meg tök jó , tetszik
2011. júl. 3. 22:04
93/100 anonim válasza:
persze, hogy érdekel, kíváncsi vagyok, mit szól hozzá. meg hogy mik az indokai. meg hogy hogy fogadta, hogy neked nincs kedved oroszrulettet játszani. mert ez lényegében az.
94/100 anonim válasza:
"tetszik"
Akkor adjal pontot legyszi az osszes hozzaszolasomra, mert eddig 6x irtam, es eddig csak lehurrogtak. :)
95/100 A kérdező kommentje:
összes kommentedre ment a zöld kéz!!! :)
2011. júl. 4. 20:41
96/100 anonim válasza:
ha a maybe-babynek olyan jó a hatásfoka akkor miért az a neve hogy maybe-baby? elég bizalomgerjesztő...
97/100 anonim válasza:
Azert, mert arra a celra fejlesztették ki, hogy a termekeny idoszakokat mutassa ki, es ezeket a napokat kihasznaljak azok a nok, akik regota hiaba probalkoznak teherbe eseni.
Ha rákerestél volna, megtudtad volna.:)
Koszonom a kezeket.:)
99/100 anonim válasza:
most komolyan te valami marketinges vagy?
ráadásul ahhoz képest hogy azt írtad nem szorulsz dicséretekre muszáj volt beírni többször is hogy adjunk zöld kezeket..
100/100 anonim válasza:
Ja nekem is egy haverom dolgozott ilyet h ide bizonyos kérdésekre bizonyos termékeket írtak be... reklámfogás, a google is gyakran kidobja stb sztem ez a maybe babys tag is ilyen itt annyi fogamzásgátlós kérdés van h jó reklámfelület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!