Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruációm 1nappal azelőtt múlt el h a barátommal gumi nélkül szeretkeztünk akkor lehetek terhes? Nem bennem ment el. és nem is ültem bele sokáig csak 5-10 percig és megszakítással.
nem nagy rá az esély mivel a peteérés ált a hónap közepe táján kezdődik..de ez egyénenként változó...
de sztem ne alkalmazzátok ezt a "módszert" ha gond lenne ha becsúszna egy kisbaba...ha nem lenne gond persze nyugodtan
de minden nő más, lehet hogy ha nemmost majd köv hónapba vagy később beleesel abba a pici százalékba h menstruáció végén rögtön teherbeeshetsz, mivel elvileg az egész ciklus során teherbeeshetsz, csak a %-os arány más
"Az előváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet, mivel a prosztata termeli. Feladata, hogy síkosítsa a hímvessző végét, a makk felületét. Ez a váladék jóval hígabb, mint a sperma, és színtelen.
100%-ig nem lehet kizárni a terhesség valószínűségét, ebben még a szakirodalomban is vitatkoznak. Tehát célszerű védekezni a behatolás előtt, ajánlott az óvszer!"
eddig mindig védekeztünk és minden rendben ment..csak most nem volt nálunk gumi és már nagyon kívántuk 1mást:S
de soha többé nem csinálok ilyet:S
nemér annyit csak most nagyon félek h terhes lehetek:S
De ki volt az a marha, aki kitalálta, hogy a prosztata termeli az előváladékot??? És akkor én vagyok a hülye, amikor azt mondom, hogy marhaság az internetről informálódni??? A prostata az ejaculatum fő tömegét adja, az előváladékot a cowper mirigyek termelik. Ugyanaz, mint a nőknél a bartholin mirigy, ami a nedvesedésért felel.
99%, hogy nem leszel terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!