Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 31/100 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nincs gumi a méretében, mert mindegyik lötyög rajta, összegyűrődik a végén, és úgy tényleg nem érez semmit.

Javaslom neki a gumi ujjvédőt, hátha az már jó lesz a fütyikéjére, és ne keseredjen el, ma már léteznek drága, de hatásos pénisznövelő műtétek.

2011. júl. 3. 10:53
 32/100 anonim ***** válasza:
73%

"még nem tudtunk dönteni, hogy 100% nem akarunk több gyereket, addig az elkötést nem akarjuk. "

Nem ezért talaltak ki a spermabankot?....LEad 20 adagot, es elkotteti, es ha gyermeket akartok, akkor ott van a20 adag, és ha nem sikerul, akkor vissza lehet allitani mutettel az eredeti allapotot.

(35/L)

2011. júl. 3. 10:55
 33/100 anonim ***** válasza:
0%

Csajok..én nem kötözködni akarok,de állandó gumihasználatra kényszeríteni egy pasit,az már bűncselekmény!

Egész biztos,hogy az ilyen pasi (legyen bármennyire családcentrikus),kerülővel fog hazamenni!

Értsétek már meg! :)

2011. júl. 3. 10:55
 34/100 anonim ***** válasza:
0%

max egy hónapig vagy egy-egy alkalommal oké a gumi

de életem végéig nem fogom gumiban csinálni

btw én úgy vok vele h ha annyira gumiban akarja, akkor inkább csak orális szexeljünk meg ilyenek, mert még az is jobb, mint gumiban :P

2011. júl. 3. 10:56
 35/100 napietus ***** válasza:
100%
fiúk egy stabil kapcsolat már ér annyit, hogy a lány gyógyszert szedjen, ebben igazatok van. de ha nem szed, mert nem szedhet, akkor marad a gumi, ha ezt nem értitek meg, keresnetek kell hozzátok hasonló felelőtlen, abortusz-törzsvendég nőstényeket, azok szétrakják gumi nélkül is bármikor...aztán meg ne csodálkozzatok, ha fáj, mikor pisiltek...
2011. júl. 3. 10:59
 36/100 anonim ***** válasza:
100%

70%-os: fog már föl, hogy nem mindenki olyan gerinctelen, mint te... idióta. a NORMÁLIS értékrendű pasikban az óvszerrel szeretkezés nem okoz akkora törést, hogy emiatt megcsalják a párjukat, hanem elfogadják, mert szeretik a másikat. ebből is látszik, hogy te még az életben nem voltál szerelmes. aki valóban az, az egyrészt ilyen miatt nem csalja meg a barátnőjét, másrészt pedig örül, hogy akármilyen formában lefeküdhet vele. neked eddig csak szexre épülő kapcsolataid voltak, hát szánlak, hogy többre nem képes a primitív lelkivilágod.

amúgy meg sztem csak a szád nagy, mert lóf*sznak sem kellesz:))

egyébként meg képzeld, szakítottunk a barátommal már több hónapja, de még mindig összejárunk olykor szexelni, amikor egyikünknek sincs senkije, ráadásul ÓVSZERBEN:D na erre varrjál gombot, öcsi.

kérdezőnek: sajnos úgy néz ki, a te barátod is ilyen. próbálj meg beszélni vele. ha szeret, természetesen meg fog érteni, hogyha meg nem, én a helyedben nem kockáztatnék egy ilyen felelőtlen hülye miatt. bocsi, hogy ezt mondom rá, gondolom szereted... de én ha ilyet mondana nekem, olyan dühös lennék, hogy az iránta érzett szeretetem sem érdekelne igazán. a párodnak igenis legyen fontos a te biztonságod és ne csak a saját élvezete!!

jobb gumi nélkül a lánynak is, nyilván, de én pl nem tudnék védekezés nélkül nyugodtan szexelni. az meg kinek hiányzik, hogy utána hetekig izguljak?

valakinek meg, aki a naptármódszert mondta: sajnos 17 évesen még nem nagyon lehet ilyesmi alapozni, mert tök összevissza van. nekem egyedül akkor volt rendszeres vérzésem, amikor gyógyszert szedtem, azon kívül 1-2 heteket is csúszkál. így meg lehetetlen rendesen követni.

2011. júl. 3. 11:00
 37/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az a pasi aki ennyire nem bírja ki gumiban, az menjen csak olyan nőhöz, aki már alkalmi szexet is vállal gumi nélkül... ne érdekelje, hogy az a nő ezt megtette előtte már akár ezer emberrel, és ne csodálkozzon, ha utána legszívesebben letépné, annyira viszket. Én se kárhoztatnám életem végéig gumis szexre magamat se, ezért szedek gyógyszert, de teljesen érthető, ha 17 évesen ezt ő még nem akarja... mellesleg nagyon sok pasit ismerek, aki már évek óta óvszerrel csinálja (pl a barátnője cukorbeteg), és mégse lépett félre... úgyhogy lehet, hogy mégis az így gondolkodókban van a hiba, és a félrelépésre nem magyarázat a "de én férfi vagyok" közhely....
2011. júl. 3. 11:01
 38/100 anonim ***** válasza:
23%
Pont ezert mondom negyedszer a Maybe-Babyt!!!:)
2011. júl. 3. 11:02
 39/100 anonim ***** válasza:
0%

11:00 "NORMÁLIS értékrendű pasikban az óvszerrel szeretkezés nem okoz akkora törést, hogy emiatt megcsalják a párjukat"

Majd rájössz kisanyám,és meg is fogod neki bocsátani többször is,amilyen kis naív vagy..:)

Csak emlékezz majd a szavaimra! XD

2011. júl. 3. 11:03
 40/100 anonim ***** válasza:
32%

"sajnos 17 évesen még nem nagyon lehet ilyesmi alapozni, mert tök összevissza van. nekem egyedül akkor volt rendszeres vérzésem, amikor gyógyszert szedtem, azon kívül 1-2 heteket is csúszkál. így meg lehetetlen rendesen követni."

Pont ezert mondom negyedszer a Maybe-Baby-t!:D:D

2011. júl. 3. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!