Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kijelentette, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem szeretnék használni fogamzásgátlót a mellékhatásai miatt , viszont tudom , hogy megszakítással is lehetek terhes... de ő nem hajlandó mindig gumiban csinálni...szerintetek mondjam meg neki , hogy vagy gumiban vagy sehogy ?
2011. júl. 3. 09:57
 71/100 anonim ***** válasza:
25%

Képzeld csak el,a barátnőm képes arra a hihetetlen mértékű áldozatvállalásra,hogy szedi a tablettát!

lehet hogy hősként tekint saját magára,csak nekem nem mondta? :)

2011. júl. 3. 11:44
 72/100 anonim ***** válasza:
100%
Ja egyébként nem tudom ki mondta, hogy a nők 1%-a az, aki nem szedheti a tablettát... hát elárulom, hogy 10% kapásból trombózishajlam miatt nem szedheti, ehhez jönnek még anyagcserebetegségek, hormonzavarok, májártalmak. Szóval ha nem értesz hozzá, legalább ne okoskodj.
2011. júl. 3. 11:48
 73/100 anonim ***** válasza:
100%
én is szedem a tablettát, de ettől még a véleményem ez. aki nem húz óvszert a kapcsolat első pár hónapjában, vagy emiatt megcsal, azért nem kár a süllyesztő! a gyógyszerben én bízom, de van némi kockázata is (én pl nem ehetek mellette úgy, mintha nem szedném, mert gyorsan jönnek fel a kilók, aztán hormonzavarom lett tőle, ami miatt laktózt kezdtem termelni, ami terhességen kívül nem túl normális...), ezért akkor, és csak akkor vagyok hajlandó szedni, ha a barátom kiérdemelte a bizalmamat. márpedig ha egyetlen egyszer levágna ilyen hisztit mellettem bárki, akkor érzékeny búcsút vennék tőle azonnali hatállyal.
2011. júl. 3. 11:49
 74/100 anonim ***** válasza:
0%
91%-os...most itt nem a visszeres vén k*rvákról van szó! XD
2011. júl. 3. 11:49
 75/100 anonim ***** válasza:
100%

hát te tényleg elképesztően ostoba vagy:DDDD trombózisa nem csak időseknek lehet. egyik barátnőm 20 éves, és neki is volt. és ő visszeres vén k*rva lenne? nem hiszem.

sztem csak azért vered itt a nyálad, mert sosem kellesz senkinek. nem csodálom.

2011. júl. 3. 11:51
 76/100 napietus ***** válasza:
100%

11:49, gondolom fogalmad nincs, mi az a trombózis, hol lehet, és hogy mit jelent az erre való hajlam. csak teszed itt az agyad.

továbbra is a magam részéről a legbiztonságosabbnak és legkényelmesebbnek a teblettát tartom, de azért vannak a vizsgálatok, hogy kiszűrjék, aki nem szedheti. az egészség pedig fontosabb, mint a kényelem.

2011. júl. 3. 11:52
 77/100 anonim ***** válasza:
0%

Visszatérve a kedves kérdezőre...

Sajnos a párod soha nem is lesz hajlandó MINDIG

gumiban csinálni.

Téma lezárva,puszi

2011. júl. 3. 11:53
 78/100 anonim ***** válasza:
89%
akkor jobban is jár, ha megszabadul tőle.
2011. júl. 3. 11:55
 79/100 anonim ***** válasza:

"Az elkötés nem így működik, 70%-os, csakis nagyon jó indokkal csinálják meg, nekem így 18 évesként 0 gyerekkel esélytelen h megcsinálnák :P"

Ez regebben igy volt, de kb. 3 eve mar mindenki megteheti, aki elmult 18 eves.

De nem 100%, teljesen igazad van. Mondjuk en nem ertem, miert nem 100%, hogyan jonnek akkor at azok az ivarsejtek, de a Pearl-Index szerint 0,1-0,3 %!!

Szoval azert nem 30 %, ahogy irtad.:D:D

Még mindig a legbiztosabb modszer.

[link]

2011. júl. 3. 11:55
 80/100 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, az ilyen emberek a gyengéim, akik ha rájönnek, hogy valamiben nincs igazuk, akkor azt a témát onnantól egyszerűen figyelmen kívül hagyják :D igen, a trombózishajlamot lehet örökölni, ami nem öregen fog kijönni, hanem pont akkor, amikor az ember fogamzásgátlót kezdene szedni... nagyon megalapozott véleményed van ezek szerint arról, hogy mi a legmegfelelőbb védekezési módszer :D gratulálok
2011. júl. 3. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!