Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kijelentette, hogy csak megszakítással, gumi nélkül vagy esetleg néha-néha csinálja gumival a barátom. Szerintetek?
Képzeld csak el,a barátnőm képes arra a hihetetlen mértékű áldozatvállalásra,hogy szedi a tablettát!
lehet hogy hősként tekint saját magára,csak nekem nem mondta? :)
hát te tényleg elképesztően ostoba vagy:DDDD trombózisa nem csak időseknek lehet. egyik barátnőm 20 éves, és neki is volt. és ő visszeres vén k*rva lenne? nem hiszem.
sztem csak azért vered itt a nyálad, mert sosem kellesz senkinek. nem csodálom.
11:49, gondolom fogalmad nincs, mi az a trombózis, hol lehet, és hogy mit jelent az erre való hajlam. csak teszed itt az agyad.
továbbra is a magam részéről a legbiztonságosabbnak és legkényelmesebbnek a teblettát tartom, de azért vannak a vizsgálatok, hogy kiszűrjék, aki nem szedheti. az egészség pedig fontosabb, mint a kényelem.
Visszatérve a kedves kérdezőre...
Sajnos a párod soha nem is lesz hajlandó MINDIG
gumiban csinálni.
Téma lezárva,puszi
"Az elkötés nem így működik, 70%-os, csakis nagyon jó indokkal csinálják meg, nekem így 18 évesként 0 gyerekkel esélytelen h megcsinálnák :P"
Ez regebben igy volt, de kb. 3 eve mar mindenki megteheti, aki elmult 18 eves.
De nem 100%, teljesen igazad van. Mondjuk en nem ertem, miert nem 100%, hogyan jonnek akkor at azok az ivarsejtek, de a Pearl-Index szerint 0,1-0,3 %!!
Szoval azert nem 30 %, ahogy irtad.:D:D
Még mindig a legbiztosabb modszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!