Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 A kérdező kommentje:

Akkor van valami értelmes javaslatod a belekötéseken kívül? Mert azt nem írtál. Arra se írtál semmit, hogy a szóban forgó szexológust is elmarasztalod-e velem együtt :P

Egyáltalán, te mit csinálsz, ha veled nem akar szexelni a párod? Hagyod a francba, hisz úgyse fontos a szex? Vagy mi? Tényleg idegesítő, hogy csak belekötni tudsz meg az önzetlen szerelemről előadást tartani.

2011. máj. 14. 17:58
 62/147 A kérdező kommentje:
bocs már olvadtam mit írtál azóta.
2011. máj. 14. 17:59
 63/147 anonim ***** válasza:
100%

Tudod: udvarolni és hódítani nem csak egy nő megszerzésekor kellene, hanem egy párkapcsolaton és egy házasságon belül is.

Tudod ez mindkét fél feladata. Ha nem kapsz visszajelzést a hódításodra mit csinálsz?

Nézd, végtelenül lovagias férfinek gondollak, de szerintem kicsit elrugaszkodtál a realitás talajáról. Mindkét fél lehet hibás a kapcsolatban, a nők is. Ha egyik félnek szexuális gondjai vannak, azért nem feltétlenül a másik fél a felelős.

2011. máj. 14. 18:00
 64/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:56

"És akármit mondasz erre, ez létező jelenség."

Kérdés, hogy ez egy globális jelenség-e, vagy valamiféle magyar sajátosság csak.

2011. máj. 14. 18:00
 65/147 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,mert én itt élek Magyarországon és sem ügyvéd nem vagyok, sem elvált, csak látom, amit látok. Viszont ez most lényegtelen,a szituációt vázoltam, amelyben arra próbáltam rámutatni, hogy szerintem ebben az esetben a megcsalást abszolút meg tudnám érteni.
2011. máj. 14. 18:02
 66/147 A kérdező kommentje:

A szexológus írt egy ilyet:

"És persze messzemnőkig egyetértek abban, hogy az ellenálló, magukat jó anyának tartó, hidegségükre büszke nők egy percig se csodálkozzanak, ha a férjek nem maradnak hűségesek mellettük"

Hát ez nem feltétlenül neked ad igazat, elemző válaszoló.

A szóban forgó lány azért nem akarta a szexet, mert szerinte mellékes, lényegtelennek tartotta mindig.

67/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00

Olvasd el a 17:15-ös válaszomat.

És köszönöm a lovagiasságot is :)

68/147 A kérdező kommentje:
gondolom erre az lesz a válasz, hogy én voltam az oka, mert nem elégítettem ki rendesen v. hasonló.
2011. máj. 14. 18:04
 69/147 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam. Nagyon szívesen. Viszont azt tartsd szem előtt, hogy a lovagiasságnak is vannak határai. Ha ennyit engedsz nekünk nőknek, csak mert nők vagyunk az nem jó. Egyenrangúság. Eszembe jutott egy srác erről a témáról, aki azt kérdezte szedhet-e fogamzásgátlót ő, mert nem akarja, hogy a barátnője kockáztassa az egészségét. Sokak szerint ez is lovagias, szerintem pedig kisebbnek érzi magát a párjánál és ez sem jó. Bocsi az elrugaszkodásért, de nő vagyok, ha egyszer nekiállok pofázni, nem bírom abbahagyni.
2011. máj. 14. 18:06
 70/147 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Akkor van valami értelmes javaslatod a belekötéseken kívül?"

Értelmes javaslatom mire is? Nem tudom, belátod-e, de itt sokkal összetettebb, árnyaltabb és széleskörűbb problémáról van szó, hihetetlen sok összefüggéssel. Nem pusztán annyi, hogy "az asszony elhidegült és nem akar dugni a férjével".

"Mert azt nem írtál. Arra se írtál semmit, hogy a szóban forgó szexológust is elmarasztalod-e velem együtt :P"

Általános tapasztalat az, hogy a pszichológusok olyan emberekből lettek, akiket fiatalabb korukban valamiféle sérelem, lelki bántás, csalódás ért, és későtt pontosan ezzel a témával kapcsolatban kezdtek el a pszichológiával foglalkozni. Természetesen, nem marasztalom el őt semmiért, ahogyan téged sem. De az álláspontotok meglehetősen szűklátókörű, és főleg, már bocs, de empátiát nélkülöző. Egy picit gondold bele magadat a nő helyzetébe is néha. Csak egy picit. :)

"Egyáltalán, te mit csinálsz, ha veled nem akar szexelni a párod? Hagyod a francba, hisz úgyse fontos a szex? Vagy mi? Tényleg idegesítő, hogy csak belekötni tudsz meg az önzetlen szerelemről előadást tartani."

Miért számít ez? Nem konkrétumokról beszéltünk, hanem általánosságrokról szerintem. Amit én ide írok neked, az a te esetedre úgysem lesz alkalmazható. Mert minden ember más és más.

2011. máj. 14. 18:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!